KANAL³ | Gitsem Diyorum | Yeni Bölüm (5.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
süper olmuş @EnveR konuyu baştan sona sıkılmadan okumak mümkün pınar denen anne çok kıl bir tip hiç sevmedim çocuğa boşu boşuna hırsız damgası vurmaya çalışmış (burda çok fazla abartı var gibi gerçek hayatta anne öyle düşünse bile belli etmez :) )
emirin fenerbahçeli olması sevindirici ece GS liymiş bu açıdan itici geldi bana ama madem güzel varsın GS li olsun :))

10 puan verdim ..

keşke pataklasaydılar :)) üzüldüm şimdi :Z:Z
Çok saol @destere :)

yani şakacıktan vursaydılar kafana:) saçlarını çekip trübünden atsaydılar aşağı şakacıktan çok üzülürdüm onu anlatmaya çalışıyordum :))
aaaa başlarım böyle şakaya ben :kiki::kiki: gerçi son trabzonda kavga falan çıkmıs maçta onu gördükten sonra braz ucuz yırtmısım diyorum ama karadeniz halkı kadınlara herzaman centilmen olmuştur yanı en kaba saba adam bile dikkat eder 🙂🙂🙂

aaaa başlarım böyle şakaya ben :kiki::kiki: gerçi son trabzonda kavga falan çıkmıs maçta onu gördükten sonra braz ucuz yırtmısım diyorum ama karadeniz halkı kadınlara herzaman centilmen olmuştur yanı en kaba saba adam bile dikkat eder 🙂🙂🙂
trabzon mu centilmen her maçta olaylar çıkıyor özellikle fenerbahçe maçlarında nasıl bir centilmenlik anlayışı bu :)

trabzon mu centilmen her maçta olaylar çıkıyor özellikle fenerbahçe maçlarında nasıl bir centilmenlik anlayışı bu :)
kadınlara karşı diyorum 🙂🙂 benim yerimde sen olsaydın trabzon trübününde beşiktaşa seviniyorsun naparlardı sana ama bana tepki bile göstermediler bu centilmenlik değilde nedir 🙂🙂

kadınlara karşı diyorum 🙂🙂 benim yerimde sen olsaydın trabzon trübününde beşiktaşa seviniyorsun naparlardı sana ama bana tepki bile göstermediler bu centilmenlik değilde nedir 🙂🙂
beşiktaş için sevinsem bişey olmazdı ama fenerbahçe için sevinsem pek hoş şeyler olmazdı gibi :)

YA NE BU BOYLE @kvp-medya Ne yani emir eceyi ece alperi alper derini derindeviyor emirimi seviyor.Ask 4 genimi bu ?