KANAL³ | Belki Bir Gün Özlersin | Yeni Bölüm (2.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakmamaların sebebi reyting sistemi olmadığı için Reytingte intikam için kötü puanlar verdikleri için kaldırdı admin ozan en fazla benim senaryolarım 3 puan aldı sebebi başbakana karşı Muhalefet yapmak Bunları veren polat şaşmaz maskeli feda takas onlar yüzünden kalktı buranın değeride o yüzden düştü Gezi durumunu 1 bölümünü ben mobilden yazdım ama üç verdiler
dizilerinin altyazıları ne zaman çıkar ? :D

Bakmamaların sebebi reyting sistemi olmadığı için Reytingte intikam için kötü puanlar verdikleri için kaldırdı admin ozan en fazla benim senaryolarım 3 puan aldı sebebi başbakana karşı Muhalefet yapmak Bunları veren polat şaşmaz maskeli feda takas onlar yüzünden kalktı buranın değeride o yüzden düştü Gezi durumunu 1 bölümünü ben mobilden yazdım ama üç verdiler
Kaldırmakta Doğru Yapmış O Zaman

Bunda sizinde payınız var bana sürekli saçmalıyorsun diyordun senaryomda @Mr.At test ettirmek için dünyayı Finalde Tehlikeye soktum demekti ben karakterlerde doğru yapıyormuşum neden şikayet ettiniz Sihirli annemi yazın Kubi-layla ve sen söylermisin
Ben şikayet etmedim.

Elinize sağlık. Kaan'ı sevdim. Karakterini bozmadan devam eder inşallah. :D

listende ismimi göremedim de yinede yorum yapayım:) diyaloğlar açık ve anlaşılır güzel olmuş genel itibarıyla ama ben tiyatro sahnelerindeki gibi arka arkaya geçen konuşmaları fazla sevmiyorum konuşmaların arasına konuşan kişinin o anki ruh halide yansımalı bence...

mesela:

Beril: Nerdesin?
Caner: Nolduki anne?
Beril: Çabuk eve gel.Baban fenalaştı.
Kaan: Ne dedi annen?
Caner: Babam fenalaşmış benim gitmem lazım.
Kaan: Ben de geliyorum.
Caner: Yok sen burda kal.Bir şey lazım olur falan.
Kaan: Tamam.

yukarda senin senaryondan alıntı yaptım senaryoda diyaloğlarda ruh yok gibi

beril: nerdesin
diye tek kelimeyle tanımlanıyor onun yerine beril kızğın bir ifadeyle bağırarak ''nerdesin'' diye seslendi şeklinde bir ifade olaya farklı bir duygu ruh katacaktır ..

söylediğim olay senin senaryondaki yanlış değil.... daha çok benim roman havasında yazılmış yazıları sevmemden kaynaklanıyor belki senin tarzın doğru olandır..

görsellerde ekleyebilirsin , birde jenerik hazırla :) :)
Jenerik Müziği Hazırda Jenerikte ne koyucam onu bilmiyorum :D

listende ismimi göremedim de yinede yorum yapayım:) diyaloğlar açık ve anlaşılır güzel olmuş genel itibarıyla ama ben tiyatro sahnelerindeki gibi arka arkaya geçen konuşmaları fazla sevmiyorum konuşmaların arasına konuşan kişinin o anki ruh halide yansımalı bence...

mesela:

Beril: Nerdesin?
Caner: Nolduki anne?
Beril: Çabuk eve gel.Baban fenalaştı.
Kaan: Ne dedi annen?
Caner: Babam fenalaşmış benim gitmem lazım.
Kaan: Ben de geliyorum.
Caner: Yok sen burda kal.Bir şey lazım olur falan.
Kaan: Tamam.

yukarda senin senaryondan alıntı yaptım senaryoda diyaloğlarda ruh yok gibi

beril: nerdesin
diye tek kelimeyle tanımlanıyor onun yerine beril kızğın bir ifadeyle bağırarak ''nerdesin'' diye seslendi şeklinde bir ifade olaya farklı bir duygu ruh katacaktır ..

söylediğim olay senin senaryondaki yanlış değil.... daha çok benim roman havasında yazılmış yazıları sevmemden kaynaklanıyor belki senin tarzın doğru olandır..
Ola bilir öyle ama biz onu yapamayız :)

Elinize sağlık. Kaan'ı sevdim. Karakterini bozmadan devam eder inşallah. :D
Yok aynen devam :D değişmicez :D

Beğenmemekten değil bu,buranın bakılması azaldı.
Pompy sağolsun ilgi düştü iyice. :T:

Kazanmak İçin 25 Saniye'ye devam ediyim diyorum ama işte baksana eskiden yorum rekorum gelirdi şimdi başlarsa aynı olur mu meçhul. :T

Güzel olmuş ilk bölüme göre daha iyi. :) :)