KANAL³ | Belki Bir Gün Özlersin | Yeni Bölüm (2.Bölüm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Belki Bir Gün Özlersin
2.Bölüm
1.Sahne
Caner ne yapacağını bilemez ve hemen onu hastaneye götürür. Sonra hemen Kaanı arar olayı anlatır.Kaan da hastaneye gelir. Kaan: Nasıl oldu olay?
Caner: İşte taksiye çıktım.
Kaan: Sen taksiye mi çıkıyorsun?
Caner: Evet.
Kaan: Bana Neden söylemedin?
Caner: Neyi?
Kaan: Taksiye çıktığını.
Caner: Sonra anlatırım. Sen ne yapacağım onu söyle.
Kaan: Hastane masaflarını ödesen belki şikayet etmez seni. Caner: Tamam. Ödemeliyiz mecbur.

Canerin telefonu çalar.Arayan annesidir.

Beril: Nerdesin?
Caner: Nolduki anne?
Beril: Çabuk eve gel.Baban fenalaştı.
Kaan: Ne dedi annen?
Caner: Babam fenalaşmış benim gitmem lazım.
Kaan: Ben de geliyorum.
Caner: Yok sen burda kal.Bir şey lazım olur falan.
Kaan: Tamam.

2.Sahne
Caner eve gelir ve babasının fenalaştığını görür ve hemen hastaneye götürür. Caner'in kardeşi Melis ve annesi Beril ne yapacaklarını bilmezler.Caner ise onlardan sakin olmalarını ister. Bu arada Kaan Caner'i arar.
Kaan: Noldu kardeşim?
Caner: Hastaneye getirdik.
Kaan: Çok mu kötü?
Caner: Eve geldiğimde baygın şekilde gördüm ve hastaneye getirdim. Doktor geliyor sonra ararım seni.
Kaan: Tamam.

Caner: Doktor babam nasıl?
Doktor: Durumu kötü, fazla alkol almış.
Caner: İyileşcek mi?
Doktor: İyileştirmeye çalışacaz.
Caner: Tamam sağolun. Doktor: İyi günler.

Artık sabah olmuştur. Okula gitmeyip babasının yanında kalmak isteyen Caner'e annesi Beril engel olur ve Caner okula gider.

3.Sahne
Bu arada Zeynep Canerden hoşlanmaya başlar. Aniden bunu en yakın arkadaşı olan Elif'e anlatır. Başından geçen tüm olayları Elif'e anlatan Zeynep, Caner'i seviyordur.Artık üniversitede gözü hep onu arıyordur fakat bulamıyordur

4.Sahne
Zeynep ve Elif kantine inerler.Zeynep Caner'le burda karşılaşır ve Caner'in mutsuz olduğunu görer.
Elif: Bak seninki değil mi o?
Zeynep: Evet o.
Elif: Neden öyle oturuyor?
Zeynep: Nasıl yani?
Elif: Böyle neşesiz gibi.
Zeynep: Bilmem acaba ne oldu ki?
Elif: Haydi gidelim soralım.
Zeynep: Hastamısın dur ya nereye gidiyorsun?
Elif: İşte neden neşesiz diye sormaya.
Zeynep: Yok ya gitme.
Elif: Neden?
Zeynep: Gitme işte.
Elif: Tamam kızım gitmedim.

Yolda vurduğu kişinin masrafları ve babasının hastaneda olması Caner'i zor duruma düşürür. Kantinde otururken Caner çalıştığı durağı arar ve patronuna hastane masraflarının olduğunu söyler ve avans ister. Patron Caner'e avans veremeyecegini söyler. Caner'in bu konuşmasını Kaan duyar ve duymamış gibi yapıp Canerin yanına yaklaşır.
Kaan: Naptın?
Caner: Napayım işte hastaneleri dolaşıyorum.Senide yorduk dün.
Kaan: Yok kardeşim lafı mı olur. Ölümüne kardeş değilmiyiz biz?
Caner: Evet Kardeşiz.
Kaan: Derse geç kalacağız haydi gidelim.

5.Sahne
Ders bitmişdir.Caner kantinde oturuyordur.Zeynep de kantine gelir ve Caner'in oturduğu masanın yanındaki masaya oturur. Ve bu sırada Caner'in diğer arkadaşı Furkan gelir.Furkan Canerin oturduğu masaya oturur.
Furkan: Neden neşesizsin?
Caner: Para lazım acil.
Furkan: İş mi arıyorsun?
Caner: Evet.
Furkan: Benim bir arkadaş var onlara işçi lazım. İstersen onlara söyleyeyim?
Caner: Çok iyi olur bu. Peki ne iş yapacağım?
Furkan: İşin çok kolay.Hırsızlık!
Caner şaşırmış bir şekilde bağırarak:
Caner: Ne hırsızlık mı ?!

Zeynep bunu duyar ve Canere bakar ve Caner de şaşkın bir şekilde Zeynep'e bakmatadır.

2.Bölümün Sonu

Güneşi beklerken gibi olmuş yani AKP nin dizisi gibi keşke böyle olmasa Ama güzel

uygun bir saatte yeni bölümü koy bence...
Bakmamaların sebebi reyting sistemi olmadığı için Reytingte intikam için kötü puanlar verdikleri için kaldırdı admin ozan en fazla benim senaryolarım 3 puan aldı sebebi başbakana karşı Muhalefet yapmak Bunları veren polat şaşmaz maskeli feda takas onlar yüzünden kalktı buranın değeride o yüzden düştü Gezi durumunu 1 bölümünü ben mobilden yazdım ama üç verdiler