Kan Kardeşleri 1.Bölüm

Dizime kaç puan verdiniz??

• 1

Oy: 1 7.7%
  • 2

Oy: 2 15.4%
  • 3

Oy: 6 46.2%
  • 4

• 5

• Kullanılan toplam oy
    13

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,503
Puanı
1,060
Ali ile Mehmet iki kan kardeşidir.5 yaşından beri aynı mahallede yaşayan ikilinin bir hedefi vardır polis olmak...
Ve tahmin edebileceğiniz gibi bu ikili polis oldular.Ali başkomiser Mehmet komiserdir.Mehmet küçüklük arkadaşı Ali yi tanıyamamaktadır.Ali özellikle başkomiser olduktan sonra çok değişmiş Mehmete emir verip durmaktadır.Birden hiç hazetmediği Yavuz başkomiserle çok iyi arkadaş olmuştu Ali...
Mehmet ise bütün organizasyonlarda başarılı sonuçlar alıp İstanbuldaki suç oranını düşürmekteydi.

Tanıtım kısmı bittikten sonra dizimize devam edelim...
Amire telefon gelir.Uyuşturucu tüccarları 3 5 tırla yurtdışına uyuşturucu kaçıracaklardır.Amir hemen bu haberi duyduktan sonra Yavuz Ali Mehmeti görevlendirir.

Operasyon başlar Mehmet tam tırlara uyuşturucu yerleştirilirken suç üstü yapar.Ve uyuşturucu tüccarlarını gafil avlar.

Operasyon bitmiştir

Ali : Mehmet sen ne yaptığını zannediyorsun? Bu operasyonu ben ve Yavuz yürütüyoruz.Başkomiser misin lan sen?
Mehmet: Ama suç üstü yakaladım.Sizi bekleseydim de silahlansalar mıydı?
Ali: Ne diyon sen derdin ne senin?
Mehmet:Ali ben sana ne yaptım?
Ali:Ali değil başkomiserim diyeceksin.Sen kimsinde bana hesap soruyorsun?
Mehmet:Biz kan kardeşi değil miyiz?
Ali: Off bu sana son uyarım bir daha operasyonlarda benim emirlerimi bekleyeceksin anlaşıldı mı hırçın çocuk?
Mehmet:Anlaşıldı başkomiserim.

Mehmet o gün eve gider ve olanlara mantıklı bir cevap arar ama bulamaz.Ve kendi kendine söylenir.
Operasyonda arkaplanda olacaksam onların emrini bekleyeceksem... Benim hayallerim kesinlikler böyle değil mesleği bırakıyorum...

Ve o sırada kapı çalınır.Kapıyı çalan Ali dir.

Bakalım Ali Mehmet e niye böyle davranıyor.
Bu sornun cevabı 2.bölümüyle FFDE !!

zaten başta adanalı çakması gibi gözükecek demiştim ama değil dedim başında biraz esinlendim adanalıyla hiçbir alakası olmayacak

hacılar dizim burada bitmiştir daha da tek başıma dizi yazmam ne beceriksizim
hikayeyi devam ettiriyim mehmet kapıyı açar karşısındaki alidir hadi gel dışarı çıkıp oyun oynayalım der mehmet de kendi kendine rüyayı kest çok etkilendim lan der ve aliyle birlikte polisçilik oynarlar...

sitemim size ve puanlara değil zaten bu hikaye uzamazdı senaryo kıtlığında boğulurdu:hihi:

Bitmesine üzüldüm başladığı gün benim de yeni bir dizim başlıyor. Reytinglerdeki yeni sistemle başarılı olabileceğimi düşünüyorum :)

hayret 5 puanlık bir dizi değildi ama yine de taşekkür ederim

Hacı söyleme gerek yoktu ben zaten sırayla hepsini okuya okuya geliyorum senin dizine de yorumumu ve puanmı verdim...