'Kalpazan' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu, Çekimleri Başladı! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,971
Reaksiyon puanı
63,505
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
GU2KUo9WsAAfaA4


Show TV'nin iddialı dizisi Kalpazan'ın çekimleri başladı!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın paylaştığı, daha önce Burçin Terzioğlu'na teklif götürülen rolün sahibinin Şükran Ovalı olduğu yapımın kadrosunda Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Osman Alkaş, Aslı İçözü, Sinan Arslan, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk, Asya Kasap, Edip Zeydan ve Güler Göksun da yer alacak.

Mehmet Ada Öztekin'in genel yönetmenliğini, Uğur Karaarslan'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül'ün kaleme aldığı dizinin genel hikayesi:
Adem (Timuçin Esen) namuslu bir adamdır. Darphane’de sıradan bir memur olarak çalışan Adem, oğlu Arda için yaptığı bir sürprizle hayatını altüst eder. Masum gibi görünen hareket, Adem’in hayatında geri dönülemez bir çöküşe yol açar ve işini, eşi Canan’ı (Şükran Ovalı) ve hatta oğlunu kaybetme noktasına kadar getirir. Karizmatik ama aynı zamanda müthiş bir sahtekar olan kardeşi Kartal’ın (Çağlar Ertuğrul) bu zor dönemde hayatına girişi ile işler daha da çıkılmaz bir hale gelir. İki kardeş yasalara meydan okurken; Polis Ayşe (Deniz Baysal) her ikisinin de sonunu getirecek tek kişidir. Yolu beklenmedik bir şekilde Ayşe ile kesişen Kartal’ın ona aşık olması ise tüm dengeleri değiştirecektir.

GU2KUo9XEAAwMgy

GU2KUo9XMAAttNQ

GU2KUo9WgAAG2hH

GU2KjojW8AEi6-s
 
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: Dante and Angelica
Hikaye güzel. Kadroda sevmediğim birisi de yok. Şans veririm ama kesin benim yüzümden tutmaz. :D
 
  • Güldürdün
Reactions: Dante
yabanci kimi filmlere benzettim hikayesini...

kadro zaten gel bizi izle diye bagiriyor . ayrica,sukran da iyiki gelmis- kendi jeneresinde cok begendigim oyunculardan .

timucin esen'in ilk fotodaki karizmasina ne demeli :bhr: 😎

bu arada , casio saat takan candir yahu - bravo caglar :ok:

merakla tanitimlari beklemedeyiz.......

iyi seyirler simdiden.