S.G.A.T.
Favori Üye
ben BB'nin overrated olduğunu düşünüyorum.Çok anımsatmadi yada kalite anlamında bana o tadı vermedi kalpazan dizisi belki ondandır
Esinlenme illaki olabilir. Breaking Bad izleyen birisi unutamaz zaten sahneleri
ben BB'nin overrated olduğunu düşünüyorum.Çok anımsatmadi yada kalite anlamında bana o tadı vermedi kalpazan dizisi belki ondandır
Esinlenme illaki olabilir. Breaking Bad izleyen birisi unutamaz zaten sahneleri
Ben daha bitirmedim diziyi. Kaliteli şekilde gidiyor. Dusunebilirsin herkesin zevkleri farklı ama kaliteli diziben BB'nin overrated olduğunu düşünüyorum.
kalitesiz olduğunu düşünmüyorum zaten ama gelmiş geçmiş en iyi dizi de değil benceBen daha bitirmedim diziyi. Kaliteli şekilde gidiyor. Dusunebilirsin herkesin zevkleri farklı ama kaliteli dizi
Kalpazan 2. Bölüm fragmanı çıkmış bakalım izleyiciyi tutacaklar mi reytingden anlarız
Bencede zaten gelmiş geçmiş en iyi dizi değil.kalitesiz olduğunu düşünmüyorum zaten ama gelmiş geçmiş en iyi dizi de değil bence
Kalpazan, sezon boyunca 4 5 reyting bandında ilerler bence. konusu gereği fazla yükseleceğini düşünmüyorum.
breaking bad gibi diziyse benide çağırBende diyorum bir diziye bakacaktım ama hangisi. Şimdi hatırladım. Gideyimde izleyeyim.
40 dakika 15 saniye bitti. Yavaş ilerliyor. Adam iyi mi kötü mü henüz belli değil.breaking bad gibi diziyse benide çağır
ara değerlendirmeden bişey anlaşılmaz ilk bölümü bitir tümden değerlendirirsin öyle başlarım diziye40 dakika 15 saniye bitti. Yavaş ilerliyor. Adam iyi mi kötü mü henüz belli değil.
şimdilik izlenebilirsenden ses çıkmayınca ben başlamaya niyetlendim diziye @Hobbit , timuçin varsa ve breakingden alıntıysa güzeldir diye tahmin ediyorum tek sıkıntı bölümlerin uzun sürüyor olması onuda netten izleyip kırparız gereksiz yerlerini sizleride diziye beklerim @HollyDemon666☾☆ @Angelica
breaking bad 1. bölümün yarısında kaldı devam etmedimsenden ses çıkmayınca ben başlamaya niyetlendim diziye @Hobbit , timuçin varsa ve breakingden alıntıysa güzeldir diye tahmin ediyorum tek sıkıntı bölümlerin uzun sürüyor olması onuda netten izleyip kırparız gereksiz yerlerini sizleride diziye beklerim @HollyDemon666☾☆ @Angelica
anladım yani bu konular tarzım değil diyorsunbreaking bad 1. bölümün yarısında kaldı devam etmedimkalpazan'ı izlemedim kardeşlik 😉
Ben izliyorum zaten dün Timuçin öldürdü güldürmekten 🤣senden ses çıkmayınca ben başlamaya niyetlendim diziye @Hobbit , timuçin varsa ve breakingden alıntıysa güzeldir diye tahmin ediyorum tek sıkıntı bölümlerin uzun sürüyor olması onuda netten izleyip kırparız gereksiz yerlerini sizleride diziye beklerim @HollyDemon666☾☆ @Angelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?