Galiba.@Emre Ozansoy Ben sana bugünmü sormuştum emre de 1 temmuz perşembe abla demiştin
Galiba.Ama o olmayacak gibi.
28 Haziran Pazartesi de olabilirmiş.Nasıl olmayacak işte 1 Temmuz perşembe günüymüş Kalp Yarası
28 Haziran Pazartesi de olabilirmiş.
Dizi Doktoru farklı diyor, Birsen Altuntaş farklı diyor. Birazdan belli olur.Haydaa oğlum emin olmadan neden açtın haberi
Dizi Doktoru farklı diyor, Birsen Altuntaş farklı diyor. Birazdan belli olur.
Konusunda uzman mıdır jinekolog Oya hanım ?Birsene değil Oya hanıma inancam bakalım hangisi doğru çıkıcak
Merakla bekliyoruz dostum
Yanlışları çok.Konusunda uzman mıdır jinekolog Oya hanım ?@Emre Ozansoy
Konusunda uzman mıdır jinekolog Oya hanım ?@Emre Ozansoy
Yanlışları çok.
Kaç bebek onun yüzünden telef oldu. Derhal lisansını askıya almak lazım.Yanlışları çok.
Maraşlı 😱Birsen Altuntaş, 28 Haziran Pazartesi demiş. Anlaşılan fragmanlanla netleleşecek tarih.
Fragman ile konuyu tekrar güncellerim. @slhttnmtl @Alos @Fks14 @Dosi
Yalancı spoiler queen'in karşısında Oya Doğan daha güvenilir.Birsen Altuntaş, 28 Haziran Pazartesi demiş. Anlaşılan fragmanlanla netleleşecek tarih.
Aaaa ben şok doktor kasap çıktı.Yalancı spoiler queen'in karşısında Oya Doğan daha güvenilir.
Ne kasabı be adı üstünde doktor o, hem de gerçekleri söyleyen bir doktor.Aaaa ben şok doktor kasap çıktı.
Maraşlı gün değiştiricek o zaman 😱Birsen Altuntaş, 28 Haziran Pazartesi demiş. Anlaşılan fragmanlanla netleleşecek tarih.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?