Yaman, Adnan'ın oğlu çıkmış. Ferit değil mi oğlu şimdi?Sonunda duygularını açtılar yeni sezon öncesi rakiplerine karşı güzel hazırlanıyor dizi.. 😍
Yaman, Adnan'ın oğlu çıkmış. Ferit değil mi oğlu şimdi?Sonunda duygularını açtılar yeni sezon öncesi rakiplerine karşı güzel hazırlanıyor dizi.. 😍
İkiside oğlu kardeşlermiş.Yaman, Adnan'ın oğlu çıkmış. Ferit değil mi oğlu şimdi?İzlemeyi bıraktığım için soruyorum.
Ben Ferit, seyisin oğlu çıkar diye bekliyordum.İkiside oğlu kardeşler.
Yaman, Adnan'ın oğlu çıkmış. Ferit değil mi oğlu şimdi?İzlemeyi bıraktığım için soruyorum.
Dizi hikayesini o kadar güzel anlatıyor ki bayılıyorum.
İzliyorum ilk haftadan beri normalde yerli dizileri bikaç bölüme bırakıyodum ama bu dizi çok başka.Aa izliyormuydun hemde çok güzel anlatıyor ya
İzliyorum ilk haftadan beri normalde yerli dizileri bikaç bölüme bırakıyodum ama bu dizi çok başka.
Eski konuları gezerken karşıma çıktı. 😱
Pastel Film'den Yeni Dizi: ''Teklif''
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı Pastel Film'den Yeni Dizi: ''Teklif'' Bu sezona üç dizi hazırlayan Pastel Film'den yepyeni bir dizi daha geliyor! Geçtiğimiz haftalarda final yapan 'Kalbimdeki Deniz', cumartesi yayına başlayacak 'İnsanlık Suçu' ve haftaya cuma yayına başlayacak 'Bir Mucize...fav10.net
Tomris Giritoğlu'nun "teklif" adlı başka bir hikayesi yok ki.Bu başka bir projesiydi rafa kalktı diye biliyorum ben
Tomris Giritoğlu'nun "teklif" adlı başka bir hikayesi yok ki.Süreç Film'e geçmiş proje demek ki.
Ay bu dizi ne hale gelmiş böyle? 😱 Hande saçını kesmiş, kestiği yetmezmiş gibi hafızasını kaybetmiş. AyFer desen boşanıyoruz diye kutlama yapıyorlar, dönüşte kaza yapıyorlar...
Total izleyici bu diziyi izleyeceği yere İkimizin Sırrı izleseydi de keşke daha doğru düzgün bir iş devam etseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?