Bıraktın mı? 😱#FerYam selfiesi olsaydı bu, izleyebilirdim diziyi tekrar.
![]()
Bıraktın mı? 😱#FerYam selfiesi olsaydı bu, izleyebilirdim diziyi tekrar.
![]()
Azade'nin gelini ol da şerrinden kurtulama inşallah. Seninkinin 40 yıl önce 4 bölümde final yapan uyduruk dizisini izleyeceğine gel bunu izle.İzlemeye üşeniyorum.![]()
Azade'nin gelini olmak mı?Azade'nin gelini ol da şerrinden kurtulama inşallah. Seninkinin 40 yıl önce 4 bölümde final yapan uyduruk dizisini izleyeceğine gel bunu izle.![]()
Senin içini deşsin de gör sen.Azade'nin gelini olmak mı?![]()
40 yıl önce değil, 3 yıl 3 ay 6 gün olmuş. 4 bölüm de olsa kaliteli 4 bölüm izliyoruzm
![]()
İzleyici kaliteden anlamadı canım.Senin içini deşsin de gör sen.Amaan neyse ne 3 yıl 3 ay 6 gün önce buldozer gibi ezilen dizi, kaliteli olsa ezilmezdi.
![]()
Hmm tabi, tahminen kaç milyon izleyici? 0.66 almıştı da.İzleyici kaliteden anlamadım canım.
Karşısında Vatanım Sensin, Avlu, Kanatsız Kuşlar ve Bi*** Hi**** vardı. Cuma günü olsa çok iyi oranlar alabilirdi.Hmm tabi, tahminen kaç milyon izleyici? 0.66 almıştı da.![]()
Kudurma be izlemediğin dizilerin adını sansürlemişin de BİZİM HİKAYE'yi sırf ben seviyorum diye ve en güçlü rakibi diye sansürlemişsin. 😎 Kanalı niye güvenmeyip başlamadan perşembe yaptı o zaman.Karşısında Vatanım Sensin, Avlu, Kanatsız Kuşlar ve Bi*** Hi**** vardı. Cuma günü olsa çok iyi oranlar alabilirdi.![]()
Kesinlikle.Şu müziğe bayılıyorum dizi aşırı iyi gidiyor. 😍