Bıraktın mı? 😱#FerYam selfiesi olsaydı bu, izleyebilirdim diziyi tekrar.
Bıraktın mı? 😱#FerYam selfiesi olsaydı bu, izleyebilirdim diziyi tekrar.
Azade'nin gelini ol da şerrinden kurtulama inşallah. Seninkinin 40 yıl önce 4 bölümde final yapan uyduruk dizisini izleyeceğine gel bunu izle.İzlemeye üşeniyorum.
Azade'nin gelini olmak mı?Azade'nin gelini ol da şerrinden kurtulama inşallah. Seninkinin 40 yıl önce 4 bölümde final yapan uyduruk dizisini izleyeceğine gel bunu izle.
Senin içini deşsin de gör sen.Azade'nin gelini olmak mı?40 yıl önce değil, 3 yıl 3 ay 6 gün olmuş. 4 bölüm de olsa kaliteli 4 bölüm izliyoruzm
İzleyici kaliteden anlamadı canım.Senin içini deşsin de gör sen.Amaan neyse ne 3 yıl 3 ay 6 gün önce buldozer gibi ezilen dizi, kaliteli olsa ezilmezdi.
Hmm tabi, tahminen kaç milyon izleyici? 0.66 almıştı da.İzleyici kaliteden anlamadım canım.
Karşısında Vatanım Sensin, Avlu, Kanatsız Kuşlar ve Bi*** Hi**** vardı. Cuma günü olsa çok iyi oranlar alabilirdi.Hmm tabi, tahminen kaç milyon izleyici? 0.66 almıştı da.
Kudurma be izlemediğin dizilerin adını sansürlemişin de BİZİM HİKAYE'yi sırf ben seviyorum diye ve en güçlü rakibi diye sansürlemişsin. 😎 Kanalı niye güvenmeyip başlamadan perşembe yaptı o zaman.Karşısında Vatanım Sensin, Avlu, Kanatsız Kuşlar ve Bi*** Hi**** vardı. Cuma günü olsa çok iyi oranlar alabilirdi.
Kesinlikle.Şu müziğe bayılıyorum dizi aşırı iyi gidiyor. 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?