Show Kalp Atışı - Dizi Yorumları

Soluksuz izledim ne bölümdü. 😱 Şimdi kaçırdığım kısımları da tamamlayacağım...

Bölüm çok iyiydi, bende baştan sona soluksuz izledim.

Bu arada reytinglerde de uçuşa geçmiş dizi, tüm gruplarda 8 reytinge dayanmışız, AB ve ABC1'de zirvedeyiz. :Z

Bölüm yine her hafta olduğu gibi bol aksiyonlu ilerliyor. Yine özel hareketın olduğu bir macera yaşanıyor. :D Yalnız her hafta bu kadar kesintisiz aksiyon yeterli ya biraz romantik komedili bölümler çıkarın hep hastane içi gelişmeler oluyor bunların iş dışı hayatı yok mu. :D Dizi bu durumuda aşarsa 10 numara olcak.

Bölüm yine her hafta olduğu gibi bol aksiyonlu ilerliyor. Yine özel hareketın olduğu bir macera yaşanıyor. :D Yalnız her hafta bu kadar kesintisiz aksiyon yeterli ya biraz romantik komedili bölümler çıkarın hep hastane içi gelişmeler oluyor bunların iş dışı hayatı yok mu. :D Dizi bu durumuda aşarsa 10 numara olcak.

son 2 bölümdür izleyemiyorum istanbullu gelin başlayınca ali asafın babası öldümü emre

Reytingler düşünce yine işe polisi mi dahil etmişler kolaycılığın dibi. :A

Diziyi takip etmiyorum fazla ama bu bölümü izledim aksiyonu oldukça başarılı bir bölüm olmuş:)