Kalk Gidelim, Tekrarlarıyla Beyaz TV'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kalk-gidelim2.jpg

Kalk Gidelim, tekrarlarıyla Beyaz TV'de!

Yapımcılığını Staff Film'in üstlendiği, başrollerini; Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri'nin başrollerini paylaştığı aile komedisi türündeki dizi, pazartesi gününden itibaren tekrarlarıyla Beyaz TV'de ekrana gelmeye başladı.

3 sezondan oluşan ve 135 bölüm süren dizi, tekrarlarıyla hafa içi her gün 13.00'te Beyaz TV'de!

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
9348373737 kere yayınlanan Diriliş Ertuğrul'u koysalar ilk 100 e girer :A

Zamanında bu diziye boşuna laf etmişim, az önce ikinci bölümün ortasından izlemeye başladım bayağı iyi bir dizi türüne göre. İlk bölümüne bakacağım hafta içerisinde. :A

• Harika
Beyaz TV, TRT 1'in dizilerini yayınlıyor, şaşırtıcı olmadı. Hem kanalın kitlesine de hitap ediyor. :)

Zamanında bu diziye boşuna laf etmişim, az önce ikinci bölümün ortasından izlemeye başladım bayağı iyi bir dizi türüne göre. İlk bölümüne bakacağım hafta içerisinde. :A
Başları iyiydi sonlarına doğru kendini bozdu ama o kadar bölüme göre normal. :A

Bence ettirme potansiyeli var :A Reytingleri çok iyi şu an.

Onur Seyit de var dizide ama çoğu Kardeşlerim'de tanıdı adamı. Çoğu bilmezdir bu dizide oynadığını :A
Reytingi iyi olan şeyi bitirmeyi bilmiyor bizim kanallar ve yapımcılar. O yüzden haklısın. :A

Aslında diziye bakma sebebim Onur Seyit. :A ZKFO tekrarı var diye kanalı açtığımda onun sahnesine denk geldim, değiştirmeden izledim. :A

• Güldürdün
TRT'nin yayınladığı yetmiyor bir de burada yayınlanıyor, ikrah!