NOW Kalbimdeki Deniz - Dizi Yorumları

Bölüm orta halli tempoyla gidiyor bu hafta. Ama Alihan yerine yanaşmasının Deniz'e sahte yazılar yazması işlerin seyrini bir süre değiştirecek gibi.

Diyar ve Serdem nihayetinde uzun zaman sonra telefonla görüşebildiler. Diyar'ın keyfine diyecek Yok. :A

Mustafa ve Ece çok uyumlu çift olacaklar. Bence iyi bir ikili etkisi yaratacak. Ben yakıştırıyorum.

Deniz, esnaf lokantasında çalışmaya başladı ve heriflerin bakışları pek normal görünmese de şimdilik sıkıntı Yok ama her an bir pürüz çıkacak orada aha da yazdım orası boş gitmez. @mrt-06 :F

Bölüm orta halli tempoyla gidiyor bu hafta. Ama Alihan yerine yanaşmasının Deniz'e sahte yazılar yazması işlerin seyrini bir süre değiştirecek gibi.

Diyar ve Serdem nihayetinde uzun zaman sonra telefonla görüşebildiler. Diyar'ın keyfine diyecek Yok. :A

Mustafa ve Ece çok uyumlu çift olacaklar. Bence iyi bir ikili etkisi yaratacak. Ben yakıştırıyorum.

Deniz, esnaf lokantasında çalışmaya başladı ve heriflerin bakışları pek normal görünmese de şimdilik sıkıntı Yok ama her an bir pürüz çıkacak orada aha da yazdım orası boş gitmez. @mrt-06 :F

Bende geldim denizim yanınaa bölüm başını kaçırdım biraz ama izlediğim kısımlar çok
güzel diyarın serdeme kavuşacak olmasına sevindim ne kadar sevindi telefonda ya
:D:Dmustafa ve ece gerçekten güzel bir çift olacak

Hulya gibi olmak lazim arkadasinin arkasindan bi suru sey cevirip elinden her seyini almaya calisiyor ama yine de kadinin yaninda :F

Hülya'yı @mrt-06 ya ayarlayacağım iki yılan soyunu akraba yapalım diyorum şahit olur musun :F Çıngırakgiller ve Engerekgiller :A
İsterim valla Hülya'yı bana alsana. :A Daha önce söylemiştim belki hatırlarsın Devin Özgür Çınar (Hülya) en sevdiğim kadın oyunculadandır, Hayat Türküsü'nü izlemiş miydin? :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre