- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Son düzenleme:
kimse konuyu açmamış mı 😱
Yahu sokak sanatı da Yiğit gibi git gel akıllı işte ara ara şarj olunca düzeliyorlar.
@denizz19 ile @sokak sanati Pembe ile Menekşe gibi, küsmelerine ne bakıyorsun @xemrexxx darbukayı çalınca oynayıp barışıyorlar.
Dizi iyi gibi@denizz19 ile @sokak sanati Pembe ile Menekşe gibi, küsmelerine ne bakıyorsun @xemrexxx darbukayı çalınca oynayıp barışıyorlar.Bu ütopyada Ferhat ile Sultan da @destere ile @Çiğdem- oluyor.
![]()
hahaha @pompy @destere ve beni cennet mahallesine uyguluyordu zaten senaryosunda her bölümünde düğünümüz oluyordu bombayla patlıyorduk ama ölmüyoruz diğer bölüm tekrar devam sonra yine patlıyorduk düğün günü@denizz19 ile @sokak sanati Pembe ile Menekşe gibi, küsmelerine ne bakıyorsun @xemrexxx darbukayı çalınca oynayıp barışıyorlar.Bu ütopyada Ferhat ile Sultan da @destere ile @Çiğdem- oluyor.
![]()
ayol sende zamanım yok diyorsun nerde tuhaf diziler var zamanını harcıyorsunOha kadın nasıl dans ediyor 😱
Ne gibi ayar isterdin açın işte benimle ne alakası var?İlk defa yeni bir dizinin konusunun unutulduğunu ve ilk bölüm başladıktan sonra açıldığını görüyorum, bence buna da bir ayar çekme vakti geldi.@OzaN
Çerezlik diziler bunlar be canım sıkıldı tvyi açtım bu vardı sürekli izlemem yaniayol sende zamanım yok diyorsun nerde tuhaf diziler var zamanını harcıyorsun![]()
yabancı dizi izle ayollÇerezlik diziler bunlar be canım sıkıldı tvyi açtım bu vardı sürekli izlemem yani![]()
Hadi len benim yoluma yol olan sensin@denizz19 artık izimden gitmeye karar verdi. Çetin Bey ile en son tokmağı vurdum bir kez daha. El mecbur.![]()
Hadi len benim yoluma yol olan sensinKalbimdeki Deniz dizisi Nasıl izliyor musun
![]()
Ben izliyorum can sıkıntısınaYok evde değilim. Tekrarına yetişirim belki.![]()
Ben izliyorum can sıkıntısına![]()