kalbim egede kaldıyı izliyorum 🙂🙂🙂İzle kız Survivorı.😡😡
kalbim egede kaldıyı izliyorum 🙂🙂🙂İzle kız Survivorı.😡😡
Tabi yatak sahnesi bitince.
Tebrikler, lütfen dış mihrakların oyununa gelmeyin bir kez daha. Reklamları boş yere üretmiyorlar herhalde.
Totallik emaresi işte, şaşırtmadın beni.Ben daha çok doğu taraflarında çekilen dizileri seviyorum.![]()
Koca diziyi yatak sahnesi için mi izliyorsun?Yatak sahnesi olmadı ki @EFE UYSAL bekledim ama olmadı![]()
Yılanların Öcü düşüşte olduğu için @mrt-06 da izleyici çekmeye çalışıyor doğal olarak.Atacanım seni kandırmış.![]()
![]()
Kalbim Ege'de Kaldı yaz boyunca Çarşamba günlerinin yeni hakimi olacak. Yılanların Öcü 3 reyting alıp dursun.
Yakında yayından kalkar.Bölüm gerçekten harika, her dakikası çok eğlenceli geçiyor.
Kalbim Ege'de Kaldı yaz boyunca Çarşamba günlerinin yeni hakimi olacak. Yılanların Öcü 3 reyting alıp dursun.![]()
Bitti mi?mustafanın bayır aşşağı gitmesi çok komikti son sahnede yaaaa
hahahahha![]()
Daha var galiba. Çilek Kokusu da bitti, daha da coşarız şimdi.Bitti mi?
Geçiyorum şimdi yarın 7yi geçer bence.Daha var galiba. Çilek Kokusu da bitti, daha da coşarız şimdi.![]()
Bitti mi?
reklamdan snra biticekGeçiyorum şimdi yarın 7yi geçer bence.![]()
vadiden alışkınız biz 23:00 bitirmek için 22:45 geçe reklama girip 15 dakıka reklam veriyorlarŞom ağzını açma kız.![]()
![]()
Belli oluyor erken bitiyormuş.ssvadiden alışkınız biz 23:00 bitirmek için 22:45 geçe reklama girip 15 dakıka reklam veriyorlar![]()