görmemişsin benmi anlatacam sana hikayeyi şimdinasıl bir hikayesi varmış benim görmediğim
kaçak gelinlerle ne alaka ya@beyazsoy Kaçak Gelinler'in Kopyası olmus gibi sanki
görmemişsin benmi anlatacam sana hikayeyi şimdinasıl bir hikayesi varmış benim görmediğim
kaçak gelinlerle ne alaka ya@beyazsoy Kaçak Gelinler'in Kopyası olmus gibi sanki
Kiraz Mevsimi'nin beğenip, bu dizileri beğenmemen de ayrı komedi.twitterda beğenildi deyince aklıma ulan istanbul geldi muhtemelen diyalogları iyi diziyi 15 dakika falan izledim fragmanları ndan konusunu biliyorum . hikayesi olmayan dizinin şansı olmaz. çilek kokusu olmasaydı idare ederdi muhtemelen gün değiştirecek
neyi görmedim dizinin konusu iki dakikada anlaşılıyor.. iki torunun para için sahte evliliği işte. düşman iki aile parayı görünce barışacak..görmemişsin benmi anlatacam sana hikayeyi şimdi
kaçak gelinlerle ne alaka ya
demekki konusu varmış daha ne konu bekliyosun birşeyide beğen yaneyi görmedim dizinin konusu iki dakikada anlaşılıyor.. iki torunun para için sahte evliliği işte. düşman iki aile parayı görünce barışacak..
kiraz mevsimini ilk 20 bölümünde boyle saçmalıklar yoktu ondan sonra kiraz mevsimine verdim veristirdimKiraz Mevsimi'nin beğenip, bu dizileri beğenmemen de ayrı komedi.
bu konu mu ya. burdan anlaşılan para için aşık olunur, evlenilir ))) buna mı konu diyorsun neyse izle ne diyeyimdemekki konusu varmış daha ne konu bekliyosun birşeyide beğen ya
yanlış anlamışsın konuyu birbirine düşman gibi iki kişi var parabu konu mu ya. burdan anlaşılan para için aşık olunur, evlenilir ))) buna mı konu diyorsun neyse izle ne diyeyim
sen benim yazdığımı anlamamışsın asıl)) aynısını yazdık))) para için evlilik ve aşık gibi yapacaklar bunun kim izler . varsa izlesinleryanlış anlamışsın konuyu birbirine düşman gibi iki kişi var para
için başlayan evlilik gerçek aşka dönüşecek
sen beğenmemişsin herkesmi beğenmecek aynı şey yazmadıksen benim yazdığımı anlamamışsın asıl)) aynısını yazdık))) para için evlilik ve aşık gibi yapacaklar bunun kim izler . varsa izlesinler
kanal d dizi bitince tekrar başlatmadımı diziyiBu diziye bakacaktım ben ya, tekrarı ne zaman?
Şuan tv karşısında değilim, bilmiyorum. Erken saatlerde olunca bakacağım.Bu diziye bakacaktım ben ya, tekrarı ne zaman?
Tekrarı başlayalı çok oldu, ama hafta boyunca bolca tekrar verilir zaten. @Mr.At
Benimde fena kandırdı ama.ssonunu izledim babaanne favorim
anneannemden sonra babaannemi de buldum@denizz19 rahmetli Semra'ya benzetti bir ara, ama hiç alakası yok.
Zaten Kara Ekmek'in senaristlerinden biri yazıyor, her duruma hazırlıklı olmak gerek. Ama sonradan psikopatlaşmasını istemem.anneannemden sonra babaannemi de buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?