Dediğim gibi yavaş yavaş güzel bir çift olacaklar, ama bu süreci biraz hızlandırsalar fena olmaz.Bu Mustafanın Zelişin saçını okşaması romantikdi[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
@Aserat
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi yavaş yavaş güzel bir çift olacaklar, ama bu süreci biraz hızlandırsalar fena olmaz.Bu Mustafanın Zelişin saçını okşaması romantikdi[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
@Aserat
BencedeDediğim gibi yavaş yavaş güzel bir çift olacaklar, ama bu süreci biraz hızlandırsalar fena olmaz.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Mustafa'nın Zeliş'e aşık olduğu belli oluyor, ama Zeliş'ten herhangi bir icraat gelmedi hala.Bencede
[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Ben de sevdim, ama önemli olan diğer izleyicilerin de sevmesi. İnşallah bu hafta güzel bir sıçrayış yaşarız.Ben çok sevdim bu bölümü
@Aserat
Zelişde aşık olacak ama şimdi olsa daha güzel olurMustafa'nın Zeliş'e aşık olduğu belli oluyor, ama Zeliş'ten herhangi bir icraat gelmedi hala.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Reklamda bir yerlere kaybolma, daha bölüm bitene kadar çok yorum yapacağız.Zelişde aşık olacak ama şimdi olsa daha güzel olur
Burdayım.Reklamda bir yerlere kaybolma, daha bölüm bitene kadar çok yorum yapacağız.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bölüm sonunda bir sürpriz olabilir belki. Reytinglerin yükselmesi için aşka geçmek ve komedi ile bir arada güzelce yürütmek şart.Burdayım.Sence bu bölüm Zelişde Mustafaya aşık olacak mı? [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Twitter'da gördüm, bence de çok güzel.
İki tane hashtag ile TT'ye girmek varken biriyle yetinmeyelim bence. Bölüm bitene kadar yorumlarımızda ikisini de kullanalım.Favoriforumum trend topic'ine girmiş bulunmaktayız.Biraz #KalbimEgedeKaldı'yıda TT'ye salalımm[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bencedeİki tane hashtag ile TT'ye girmek varken biriyle yetinmeyelim bence. Bölüm bitene kadar yorumlarımızda ikisini de kullanalım.
Tüm köy halkı Osman ve Ali'nin barışmasını izliyor.Bencede
Tüm köy halkı Osman ve Ali'nin barışmasını izliyor.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
İnşallah reytinglerde Çilek Kokusu'nu geçeriz.herkes çıt çıt[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
İNŞALLAH geçerizİnşallah reytinglerde Çilek Kokusu'nu geçeriz.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Bu arada Zeliş eski haline geri dönmüş. O gözlüklerden yakın zamanda tekrar kurtulur umarım. :/ [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldıİNŞALLAH geçeriz
#KalbimEgedeKaldı
Evet.Bu arada Zeliş eski haline geri dönmüş. O gözlüklerden yakın zamanda tekrar kurtulur umarım.[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Hemşire Alev'e hiç gerek yok bence. Sadece gençlere daha fazla yer verebilmek için eklenen bir karakter galiba. Onun haricinde her şey yolunda gidiyor.Evet.Gözlüksüz çok güzel He bu arada Cabbar Huop dediLeyla ile Mecnun aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?