Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

Bu Mustafanın Zelişin saçını okşaması romantikdi :D [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
@Aserat

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi yavaş yavaş güzel bir çift olacaklar, ama bu süreci biraz hızlandırsalar fena olmaz. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Bencede :X
[HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Mustafa'nın Zeliş'e aşık olduğu belli oluyor, ama Zeliş'ten herhangi bir icraat gelmedi hala. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Ben çok sevdim bu bölümü:X
@Aserat

Ben de sevdim, ama önemli olan diğer izleyicilerin de sevmesi. İnşallah bu hafta güzel bir sıçrayış yaşarız. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Bu arada reklam girdi. (21.30)

Burdayım. :X Sence bu bölüm Zelişde Mustafaya aşık olacak mı? [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] :X
Bölüm sonunda bir sürpriz olabilir belki. Reytinglerin yükselmesi için aşka geçmek ve komedi ile bir arada güzelce yürütmek şart. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Favoriforumum trend topic'ine girmiş bulunmaktayız.Biraz #KalbimEgedeKaldı'yıda TT'ye salalımm :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
İki tane hashtag ile TT'ye girmek varken biriyle yetinmeyelim bence. Bölüm bitene kadar yorumlarımızda ikisini de kullanalım. :X

:F herkes çıt çıt :F [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı

İnşallah reytinglerde Çilek Kokusu'nu geçeriz. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı

Iraz Nene, ikide bir Mustafa'ya laf sokuyor. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı

İNŞALLAH geçeriz :X
#KalbimEgedeKaldı

Bu arada Zeliş eski haline geri dönmüş. O gözlüklerden yakın zamanda tekrar kurtulur umarım. :/ [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı

Zeliş'in annesindeki ses kimsede yok galiba. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı

Bu arada Zeliş eski haline geri dönmüş. O gözlüklerden yakın zamanda tekrar kurtulur umarım. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Evet. :X Gözlüksüz çok güzel He bu arada Cabbar Huop dedi :A Leyla ile Mecnun aklıma geldi :(

Evet. :X Gözlüksüz çok güzel He bu arada Cabbar Huop dedi :A Leyla ile Mecnun aklıma geldi :(

Hemşire Alev'e hiç gerek yok bence. Sadece gençlere daha fazla yer verebilmek için eklenen bir karakter galiba. Onun haricinde her şey yolunda gidiyor. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı