Merak etme, her kanal bölüm biter bitmez sitesine yüklüyor zaten.eğer yoksa da bölüm bitince hemen atarlarsa internete izlerim
Merak etme, her kanal bölüm biter bitmez sitesine yüklüyor zaten.eğer yoksa da bölüm bitince hemen atarlarsa internete izlerim
3. bölümü de en yakın zamanda izle, güzel bir bölüm olacak.2. bölüm:
çok eğlenceliydi.minibüs sahnesinde sesli güldüm.sonuda süper bitti.
yayınlansında bi izleriz tabi.3. bölümü de en yakın zamanda izle, güzel bir bölüm olacak.
Beğendiğine çok sevindim.Bayağı güzel diziymiş, şans eseri yemek yerken takıldım biraz.
Altınolukta izlerim bol bol.
Televizyon başına geçmem heralde artık.Beğendiğine çok sevindim.
21.00'de yeni bölüm başlayacak, kaçırma derim.
Bari bayrama kadar netten izle.Televizyon başına geçmem heralde artık.Bayram, bayram sonrası izlerim, internet yokken temiz temiz.
3. bölümde gösterdikleri sarışın sevgilisidir işte, ortada gizemli bir şey yok.@Aserat son sahnede Yamanla gelen kız sence kim?
Ama o sevgilisi değil miydi zaten3. bölümde gösterikleri sarışın sevgilisidir işte, ortada gizemli bir şey yok.
Açılamamaktan şikayet etti Zeliş'e. Bence onun için demiştir.Ama o sevgilisi değil miydi zaten
Oda olabilir de ben bu Zelişin en yakın arkadaşından şüphelendim.Açılamamaktan şikayet etti Zeliş'e. Bence onun için demiştir.
O zaten Zeliş ve Mustafa'nın yanında duruyordu yanlış hatırlamıyorsam.Oda olabilir de ben bu Zelişin en yakın arkadaşından şüphelendim.
Aaa evet ya o zaman o yanındaki kızdır kesinO zaten Zeliş ve Mustafa'nın yanında duruyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bence çok iyi bir bölümdü, tempo da yükselmişti. İnşallah bölümü reytingleri güzel gelir.Aaa evet ya o zaman o yanındaki kızdır kesin
Evet bencede.Sonu özellikle çok iyi ve birazda duygusaldı.Mustafa yüzünden.Bence çok güzel bir bölümdü, tempo da yükselmişti. İnşallah bölümü reytingleri güzel gelir.
Zeliş de Mustafa'nın son durumundan sonra onunla iyice yakınlaşır ve aşk başlar.Evet bencede.Sonu özellikle çok iyi ve birazda duygusaldı.Mustafa yüzünden.
ilk 4 bölümün arasından en iyisiydi bence bu bölümBence çok güzel bir bölümdü, tempo da yükselmişti. İnşallah bölümü reytingleri güzel gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?