Daha yeni başlamış, hemen bıraktı diziyi. Bırak sen zaten, bırak.Diziyi bıraktım ben @Arslan Bey @Aserat üyesi ilgilensin senle
Dram moduna giremeyeceğim. Komedi iyidir, komedi.@Arslan Bey sana Kırgın Çiçekler dizisini önereyim harika
Dram izleye izleye solduk sarardık. Hayata pozitif bakmak için, gülmek lazım. Komedi o açıdan ilaç gibi. Uzun zamandır dram izlemiyorum desem yeridir.Hay modsuz kalasın @Arslan Bey bi izlesen bana hak verirsin
Kaliteyi es geçtin yine. Dizi 7-8 reyting alıp rakiplerini ezmeye başladığında "Neden bıraktım?" diye pişman olmazsın umarım.Diziyi bıraktım ben @Arslan Bey @Aserat üyesi ilgilensin senle
Ben uzun zamandır çok fazla televizyon izlemiyorum. Genelde internet üzerinden izliyorum dizi. Bu diziyi de dikkatimi çekmişti, internetten izledim işte. Denk gelme olasılığım o açıdan yok. Can sıkıntısından bakınırsam, denk gelirsem, anca öyle.O zaman bu dramı izlemen Lazım gençlik draması bu öyle ağır drama değil ama denk gelirsen bak bence @Arslan Bey aynı bölümü 3 kez izledim
Ay tamam, anladık Kırgın Çiçekler'in ne kadar güzel bir dizi olduğunu. Ama ATV'den sadece Günebakan'ı izlemeyi düşünüyorum, KÇ benim tarzım değil.Sıkıntı yok @Aserat benim sağlam bir dizim var şuan hatta sana da öneririm
Yine kazı çalışmaları başladı. Kaliteden anladığımı söylemedim ki, ayrıca herkesin kaliteye bakışı farklıdır.Ne halin varsa Gör o zaman @Arslan Bey bir de kaliteden anlarım dersin
O zaman sen de bunu izle. Karşılıksız istek olmaz.
Yayın akışında 23.15'te Galip Derviş'in tekrarı var. Yine de en yakın zamanda internetten falan izle derim bu bölümü.bu akşam evde olamayacağım için izlemeyecem,acaba geçen haftaki gibi yine bitince tekrarını verirler mi
eğer yoksa da bölüm bitince hemen atarlarsa internete izlerimYayın akışında 23.15'te Galip Derviş'in tekrarı var. Yine de en yakın zamanda internetten falan izle derim bu bölümü.