kalbim egede kaldıyı izliyorum 🙂🙂🙂İzle kız Survivorı.😡😡
kalbim egede kaldıyı izliyorum 🙂🙂🙂İzle kız Survivorı.😡😡
Tabi yatak sahnesi bitince.
Tebrikler, lütfen dış mihrakların oyununa gelmeyin bir kez daha. Reklamları boş yere üretmiyorlar herhalde.
Totallik emaresi işte, şaşırtmadın beni.Ben daha çok doğu taraflarında çekilen dizileri seviyorum.
Koca diziyi yatak sahnesi için mi izliyorsun?Yatak sahnesi olmadı ki @EFE UYSAL bekledim ama olmadı
Yılanların Öcü düşüşte olduğu için @mrt-06 da izleyici çekmeye çalışıyor doğal olarak.Atacanım seni kandırmış.
Kalbim Ege'de Kaldı yaz boyunca Çarşamba günlerinin yeni hakimi olacak. Yılanların Öcü 3 reyting alıp dursun.
Yakında yayından kalkar.Bölüm gerçekten harika, her dakikası çok eğlenceli geçiyor.
Kalbim Ege'de Kaldı yaz boyunca Çarşamba günlerinin yeni hakimi olacak. Yılanların Öcü 3 reyting alıp dursun.
Bitti mi?mustafanın bayır aşşağı gitmesi çok komikti son sahnede yaaaa
hahahahha
Daha var galiba. Çilek Kokusu da bitti, daha da coşarız şimdi.Bitti mi?
Geçiyorum şimdi yarın 7yi geçer bence.Daha var galiba. Çilek Kokusu da bitti, daha da coşarız şimdi.
Bitti mi?
reklamdan snra biticekGeçiyorum şimdi yarın 7yi geçer bence.
vadiden alışkınız biz 23:00 bitirmek için 22:45 geçe reklama girip 15 dakıka reklam veriyorlarŞom ağzını açma kız.
Belli oluyor erken bitiyormuş.ssvadiden alışkınız biz 23:00 bitirmek için 22:45 geçe reklama girip 15 dakıka reklam veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?