Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 Büyüklüğünde İki Deprem Meydana Geldi!

Gece beni bile yataktan kaldıracak şiddeti vardı. Yakınlarda olanları düşünemiyorum. Çok fazla yıkım var. Çok fazla yardım talebi var. Tüm ülke koşsak yetişemeyeceğiz gibi. En kısa sürede bitsin bu berbat durum.
Sorma valla 7.8 şiddetinde oldu uyurkene dedim acaba biraz olur geçer mi ki diye daha çok artmaya başlayinca annemin yanına gitmeye çalıştim ama bi süre odadan çıkamadım

Allah herkesin yardımcısı olsun, tam havaların birden donmaya başladığı zamanda gecenin bir yarısı çok zor bir durum. :(

Umarım enkaz altında kalanlar da sağ salim kurtulur. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin...

Her yerde sallantı oluyor benim de psikolojim bozuldu sallanıyoruz diye. Allah yardımcısı olsun herkesin, çok çok zor.

Depremi iş yerimde öğrendim. Türkiye’de yaşamayınca biraz geç öğreniyoruz. Detaylar korkutucu. Mardinli bir iş arkadaşım sürekli telefonla geziyor şuan, Türkiye’de yaşayan akrabalarından haber almaya çalışıyor. Çok zor bir durum.

İkinci 7.5 büyüklüğünde deprem olmuş. O fay hattında bu kadar enerji toplanması çok korkutucu. :(
Umarım can kaybı çok büyük rakamlara ulaşmaz.

Azerbaycan'ın ilk 370 kişilik kurtarma ekipi bölgeye ulaşmak üzere.

• Üzücü
Reactions: cokiyitvci
Çok korkunç bir güne uyandık. Bu karda kışta bu kadar büyük bir deprem ülkenin başına gelebilecek en büyük felaketlerin başında geliyor. Ne desek boş, ne desek yetersiz kalır bu duruma. Allah yardımcımız olsun...

Depremi iş yerimde öğrendim. Türkiye’de yaşamayınca biraz geç öğreniyoruz. Detaylar korkutucu. Mardinli bir iş arkadaşım sürekli telefonla geziyor şuan, Türkiye’de yaşayan akrabalarından haber almaya çalışıyor. Çok zor bir durum.
Benimde Yarin barista sinavim var yarin
Irlandada
Annem arayip söyledi deprem oldugunu
Kahramanmarasta
Annem Istanbulda