cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,327
- Puanı
- 1,060
Amin dikkat etÇok teşekkürler Allah korudu akrabamızın evindeyim iyim ama tedirginim Allahım hepimizi korusun inşallah
Amin dikkat etÇok teşekkürler Allah korudu akrabamızın evindeyim iyim ama tedirginim Allahım hepimizi korusun inşallah
otelıde buldularda havuzlu varmı soranlar var surıyelılerdenBir de bu işin başka boyutları var Alanya da otele gelen Suriyeliler gelmis ve hiç bir şey begenmiyirlarmis herşeyin yenisini istiyorlarmış alıştılar tabii ki şu durumda bile herşeyden faydalanıyorlar ya
Ya bir de kolunda bilezikler olan sık giyinimli insanların otelde olduğunu söyleyen arkadaşım var ya gerçekten bunlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara yardim yapılmıyor ben buna üzülüyorum ya evleri hasar görse de durumları var belli ki zaten sevdiklerini toprağa koyan bir insan kolay kolay bırakıp gelemez oralari
bazı dinlenme tahsısleri çay yemek çorbaya fahiş fiyatlara ceza varAn itibariyle Alanya da ev kiraları tavan yapmış durumda Allah hepinizin tepesinden baksın
Sana büyük ceza kapıda...Yaşadıklarımızın özeti niteliğinde bir film çekilse bu olurdu.
Bence iyi olmuş.
Bence iyi olmamış böyle bir zamanda siyasetin zamanı değil ya
Evet var ama ev fiyatları ne olacak bilmiyorum asıl ihtiyacı olanlar otellerde yer bulamamış kalacak ,bu arada oteller havuzlu denize de yakınotelıde buldularda havuzlu varmı soranlar var surıyelılerden
------
bazı dinlenme tahsısleri çay yemek çorbaya fahiş fiyatlara ceza var
Bunu bende duydum müslüman bir ülkeyiz gerçek olması mümkündür diye dusunuyorumBu olayların sorumlusu hepimiziz başka yere bakmaya gerek yok. Hükümet de Muhalefet de Belediyeler de hepimiz sorumluyuz. Herkesin eksiği var. Bu olaylar hepimize ders olmalı hep beraber birlik olup bu konutları sağlam zeminlere oturtmalıyız artık.
Devletin bizzat yaptırdığı Toki konutlarının 1 tanesi bile yıkılmamış. Yeni bir yasa çıkarıp büyük bir ülkesel dönüşümle bozuk binalar Toki eliyle yeniden inşa edilmeli. Özellikle İstanbuldan başlayarak.
------
Deprem bölgesinde bu sekilde olan olaylardan bir tanesi sadece. Rabbim büyüksün. Subhanallah.