Kahpe Bizans (1999) - Film Yorumları

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,807
Puanı
1,061
y39Doy.jpg

KAHPE BİZANS (1999)

Yapımı:1999 - Türkiye
Tür:Absürt Komedi ,
Süre:97 Dak.
Yönetmen:Gani Müjde
Oyuncular:Mehmet Ali Erbil , Sümer Tilmaç , Cem Davran

imdb sayfası
Film Özeti

Bizans ve nacarlar arasında çok uzun süredir bir savaş vardır.Bu savaş taa ki nacar çucuğunun bizans çocuğu yerine geçene kadar sürer. Bizans çocuğu ( aslı nacardır ) ile nacar çoçuğu yer değiştirine komik ve ilginç bir hikaye başlar.Sonunda kazanan tabii ki çilekeş nacarlardır...

içimden geldi izledim. :D Film etkinliğine meydan okuyorum. :A Kalite çok kötüydü en başta onu yazayım. :( Film de absürt yapımların atası. Gani Müjde'nin uyuduğu zamanlarda Kemal abinin senaryoyu kaliteye boğduğu izlenmesi gereken bir iş. Fazla detaya girmeden konu çok güzeldi. 99'da yapıldığını da düşünmek lazım. Bazı kullanılan espriler şimdinin dizi klişeleri. Yıllar sonra izleyince çocukken Kanal D'de izlediğim günleri hatırladım. Bu arada her yerde 97 dakikalık kısım mevcut. Hatta imdb sayfasında bile öyle yazıyordu. Ben de öyle izledim. Bazı sahneler atılmış gibi geldi bana. Sanki yıllar önce izlerken böyle değildi. Hatırlayamadım ne kadar uğraşsam da. Bir ekşiden bakmak lazım. Puanım.
7.3-10 (Yıl, yapım, absürtlük, kadro. Hakediyor. :D)

içimden geldi izledim. :D Film etkinliğine meydan okuyorum. :A Kalite çok kötüydü en başta onu yazayım. :( Film de absürt yapımların atası. Gani Müjde'nin uyuduğu zamanlarda Kemal abinin senaryoyu kaliteye boğduğu izlenmesi gereken bir iş. Fazla detaya girmeden konu çok güzeldi. 99'da yapıldığını da düşünmek lazım. Bazı kullanılan espriler şimdinin dizi klişeleri. Yıllar sonra izleyince çocukken Kanal D'de izlediğim günleri hatırladım. Bu arada her yerde 97 dakikalık kısım mevcut. Hatta imdb sayfasında bile öyle yazıyordu. Ben de öyle izledim. Bazı sahneler atılmış gibi geldi bana. Sanki yıllar önce izlerken böyle değildi. Hatırlayamadım ne kadar uğraşsam da. Bir ekşiden bakmak lazım. Puanım.
7.3-10 (Yıl, yapım, absürtlük, kadro. Hakediyor. :D)
Her filmin konusunu açmak yerine En Son İzlediğiniz Filmler konusuna yazsan daha rahat olmaz mı? :D

Tamam da bu bölüm yeni filmler ya da etkinlik filmleri için genellikle. Herkes izlediği filmin böyle konusunu açsa karman çorman olur. Senin izlediğin filmler için konu var.
Baktım zaten total'de dört konu açmışım. :D Onlar da yeri ayrı olan filmler. Burada olmayı hakettiklerini düşündüğüm için de olabilir belki. Ama demek istediğin hususu anlıyorum. Dikkat ederim bundan sonra. :):)

Son düzenleme: