Kahin Ahtapot

avrupa şampiyonasında sadece finali bilememişmiş.

Yerli ahtapot Maradona, İSPANYA dedi.

Almanya`nın Paul`ü varsa, bizim de Maradona`mız var. Maradona Şampiyon İspanya dedi.
İstanbul’daki bir akvaryumda yaşayan ‘Maradona’, önüne konan Hollanda ve İspanya bayrakları arasında İspanya bayrağını seçti. Bu duruma en çok İspanyol bakıcısı sevindi.
ALMANLAR’ın “Paul” adlı ahtapotu varsa, bizim de “Maradona”mız var... Almanya’nın Oberhausen kentindeki bir akvaryumda bulunan Paul, Dünya Kupası’nda Almanya’nın yarı finale dek oynadığı tüm maçların sonuçlarını bilmişti. Nasıl mı? İki rakip ülkenin bayrakları ile ayrılmış midye dolu yem kaplarına yönelen Paul, son olarak İspanya’yı seçerek finale çıkacak tarafı da doğru tahmin etmişti.
Bakıcısını üzmedi
İstanbul’daki bir akvaryumunda bulunan “Maradona” adlı ahtapotla gerçekleştirilen deneyde, akvaryumda dinlenen Maradona’nın önüne Hollanda ve İspanya bayrakları koyuldu.
Bizim ahtapotumuzun ilgisini, İspanya bayrağı çekti. Uzun kolları ile sarı kırmızılı bayrağa öyle bir kanca attı ki, çekip önüne getirdi. Sardı sarmaladı. Bundan en büyük keyfi ise İspanyol bakıcısı Ramon Barbosa yaşadı.
Torpil yapmadım
Halen 1 yaşında olup İzmir’de yakalanan ve “Maradona” adı verilen ahtapotun bakıcısı Barbosa, “Sakın yanlış anlaşılmasın. Maradona’ya, İspanya bayrağını seçmesi için ben torpil yapmadım. O, belki de bakıcısını üzmemek için bu seçimi yapmış olabilir. Zaten ben de bir İspanyol vatandaşı olarak, Dünya Kupası’nı kazanacağımızı umut ediyorum” dedi. Şimdi pazar gününe kadar bekleyip göreceğiz. Kimbilir, belki de Dünya Kupası’nı İspanya kucaklarsa, bizim Maradona da Paul gibi şöhrete kavuşur.

Bu bence insanlığın bunaldığını gösterir.Bu ahtapot olayı onlara hayatın gerçeklerinden bir süre uzaklaşma ve sıradanlığın ötesine geçme fırsatı sundu.Hoş,biz koyunlar naylon çobanların dünyasında öyle boş yaşıyoruz ki...

flash flash flash ahtapot paul öldü

" paule sorulan soru sonunda kendini öldürdü:
soru ise su:
fenerbahçe Türkiye kupasını ne zaman alacak sorusu üzerine paul 8 kolu ile kendini boğarak öldürdü... :D

Survivor Kızlar Erkekler'i Emin kazanıyormuş kendisine göre.

ben bi öyle olurum bi böyle, bi o grupta bi bu grupta. benim adım emin.

Bu şekilde xD

Evet.Sadece futbol bilecek değil ya bu hayvan :D

Edit: Aşk-ı memnu finalini de bilmiş.