Oynarken videonu atarsın artıkKonuyu açtığımda videonun izlenmesi 4.2 milyon idi. An itibariyla 5 milyon izlenmeye ulaşmış durumda. Konuyu edit ettim.
Oynarken videonu atarsın artıkKonuyu açtığımda videonun izlenmesi 4.2 milyon idi. An itibariyla 5 milyon izlenmeye ulaşmış durumda. Konuyu edit ettim.
Oynasam bile atmamOynarken videonu atarsın artık![]()
Aaaa fotolarını yapay zekaya verip oynatırız seniOynasam bile atmamSenin diline düşüp sana malzeme vermek sıkıntı
![]()
İzlenme 6 milyon oldu. Konudaki sayı detayını sildim, böylelikle sürekli güncellememe gerek kalmazAaaa fotolarını yapay zekaya verip oynatırız seni![]()
Sezon sonu ölmesin deİzlenme 6 milyon oldu. Konudaki sayı detayını sildim, böylelikle sürekli güncellememe gerek kalmazHalk büyük ilgi gösteriyor Kadir Baba'ya
![]()
İlk sezon olsa bu dediğin olabilirdi ama bu sezon durumlar başka, dizinin en çok izlenen sahnesine imza atmış birini kolay kolay harcayamazsınSezon sonu ölmesin de![]()
Timoşum mapusa düşerse belki dizi komple biterİlk sezon olsa bu dediğin olabilirdi ama bu sezon durumlar başka, dizinin en çok izlenen sahnesine imza atmış birini kolay kolay harcayamazsınVartolu etkisi yaratıyor Kadir Yanık
![]()
Timoşun kendini kurtarsın bir zahmet, hiç mi nüfuzu yok?Timoşum mapusa düşerse belki dizi komple biter![]()