Kadir Adalı'ın Babası Kim ?

Gösterilen kişinin kime benzediğinin bir önemi yok. Kim gelirse gelsin ama Barış Falay gelsin.
figüran oynayan ama benzemiyor sanki barış falay'a boy uzun gibi özcan varaylı'ya benzettim ama o da vuslat'ta oynuyor abdulkerim durmaz ve afrikalı ali'ye'de benziyor
BARIŞ FALAY isteriz. Cansız öyle bir anlatıldı ki artık ondan aşağısı kesmez.
Barışında saçı beyaz olur inş
Ama Kadir İnanır gelse Kıvancın babasıda öyle olur işte

Musa beyide tabi unutmamak lazım şuan Çukur ve Çarpışma da iki oyuncu bekleniyor Musa bey isteniyor genelde

Çukur'un son bölümünü izlemedim ama iki oyuncuyu bölüşsünler dizilerde. Bize (Çarpışma'ya) Barış Falay düşsün.

Reactions: Çiğdem
Çukur'un son bölümünü izlemedim ama iki oyuncuyu bölüşsünler dizilerde. Bize (Çarpışma'ya) Barış Falay düşsün.
Orda da Baykal bey bekleniyor yine yüzü görünmeden sırtı görünüyordu

Ama nedense ben Çarpışmaya daha ünlü birinin geleceğini düşünüyorum bitecek olmasına rağmen
Çukur dan çok iddialı bir isim beklemiyorum

Reactions: MEnes
Çukurda iddia mı kalmış. Çöp olmuş gitmiş dizi.
Çarpışma efsanelere yaraşır şekilde bitecek. Tek sezon ama üst düzey bir sezon şeklinde. O yüzden o üst düzey ismin buraya gelmesi daha normal elbette.

Baykal bey diyip duruyorlar sende bir izlede şimdi çok spoi vermiyeyim ama Halkadakı adamına sahip çık bunlar dönüp dönüp eski oyuncuları getiriyorlar ekmekçide geldi

Baykal bey diyip duruyorlar sende bir izlede şimdi çok spoi vermiyeyim ama Halkadakı adamına sahip çık bunlar dönüp dönüp eski oyuncuları getiriyorlar ekmekçide geldi
Baykal dediklerini önceki bölüm gördüm zaten. Son bölümü izlemedim bi tek. İzler bakarım artık ne durumda, ne kadar çöpleşmiş anlarız.
Bu arada HALKA'ya kimse dokunamaz!

Baykal dediklerini önceki bölüm gördüm zaten. Son bölümü izlemedim bi tek. İzler bakarım artık ne durumda, ne kadar çöpleşmiş anlarız.
Bu arada HALKA'ya kimse dokunamaz!
Son bölümde fizik olarak göründü aynı burdakı adam gibi onuda sırt dan gösterdiler okadar

Ama Çukura dönünce koçovalılar dizide bir toparlanma vardı onuda belirteyim

Son bölümde fizik olarak göründü aynı burdakı adam gibi onuda sırt dan gösterdiler okadar

Ama Çukura dönünce koçovalılar dizide bir toparlanma vardı onuda belirteyim
Boş gizemden bıkmadılar, reyting hamlesi bunlar hep reyting. Gereksiz şeyler.
HALKA izleseydin olayları hiç uzatmadan hikayesiyle zaten gizemin kralını yaparak ilerlediğini görürdün.
Böyle ucuz yöntemlere başvurmuyor adamlar.
Koçovalılara gelince, izleyince görecem...