Kadir Adalı'ın Babası Kim ?

Gösterilen kişinin kime benzediğinin bir önemi yok. Kim gelirse gelsin ama Barış Falay gelsin. :A
figüran oynayan ama benzemiyor sanki barış falay'a boy uzun gibi özcan varaylı'ya benzettim ama o da vuslat'ta oynuyor abdulkerim durmaz ve afrikalı ali'ye'de benziyor :D:D:D:D
BARIŞ FALAY isteriz. Cansız öyle bir anlatıldı ki artık ondan aşağısı kesmez. :A
Barışında saçı beyaz olur inş :A Ama Kadir İnanır gelse Kıvancın babasıda öyle olur işte :A :A :A

Musa beyide tabi unutmamak lazım şuan Çukur ve Çarpışma da iki oyuncu bekleniyor Musa bey isteniyor genelde :F

Barışında saçı beyaz olur inş :A Ama Kadir İnanır gelse Kıvancın babasıda öyle olur işte :A :A :A

Musa beyide tabi unutmamak lazım şuan Çukur ve Çarpışma da iki oyuncu bekleniyor Musa bey isteniyor genelde :F
Çukur'un son bölümünü izlemedim ama iki oyuncuyu bölüşsünler dizilerde. Bize (Çarpışma'ya) Barış Falay düşsün. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Çukur'un son bölümünü izlemedim ama iki oyuncuyu bölüşsünler dizilerde. Bize (Çarpışma'ya) Barış Falay düşsün. :A
Orda da Baykal bey bekleniyor yine yüzü görünmeden sırtı görünüyordu :F :F :F

Ama nedense ben Çarpışmaya daha ünlü birinin geleceğini düşünüyorum bitecek olmasına rağmen :A Çukur dan çok iddialı bir isim beklemiyorum :F

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Orda da Baykal bey bekleniyor yine yüzü görünmeden sırtı görünüyordu :F :F :F

Ama nedense ben Çarpışmaya daha ünlü birinin geleceğini düşünüyorum bitecek olmasına rağmen :A Çukur dan çok iddialı bir isim beklemiyorum :F
Çukurda iddia mı kalmış. Çöp olmuş gitmiş dizi. :A Çarpışma efsanelere yaraşır şekilde bitecek. Tek sezon ama üst düzey bir sezon şeklinde. O yüzden o üst düzey ismin buraya gelmesi daha normal elbette. :A

• Güldürdün
Çukurda iddia mı kalmış. Çöp olmuş gitmiş dizi. :A Çarpışma efsanelere yaraşır şekilde bitecek. Tek sezon ama üst düzey bir sezon şeklinde. O yüzden o üst düzey ismin buraya gelmesi daha normal elbette. :A
Baykal bey diyip duruyorlar sende bir izlede şimdi çok spoi vermiyeyim ama Halkadakı adamına sahip çık bunlar dönüp dönüp eski oyuncuları getiriyorlar ekmekçide geldi :A :A :A

• Güldürdün
Baykal bey diyip duruyorlar sende bir izlede şimdi çok spoi vermiyeyim ama Halkadakı adamına sahip çık bunlar dönüp dönüp eski oyuncuları getiriyorlar ekmekçide geldi :A :A :A
Baykal dediklerini önceki bölüm gördüm zaten. Son bölümü izlemedim bi tek. İzler bakarım artık ne durumda, ne kadar çöpleşmiş anlarız. :A Bu arada HALKA'ya kimse dokunamaz! :A

• Güldürdün
Baykal dediklerini önceki bölüm gördüm zaten. Son bölümü izlemedim bi tek. İzler bakarım artık ne durumda, ne kadar çöpleşmiş anlarız. :A Bu arada HALKA'ya kimse dokunamaz! :A
Son bölümde fizik olarak göründü aynı burdakı adam gibi onuda sırt dan gösterdiler okadar :A :A :A

Ama Çukura dönünce koçovalılar dizide bir toparlanma vardı onuda belirteyim :A

• Güldürdün
Son bölümde fizik olarak göründü aynı burdakı adam gibi onuda sırt dan gösterdiler okadar :A :A :A

Ama Çukura dönünce koçovalılar dizide bir toparlanma vardı onuda belirteyim :A
Boş gizemden bıkmadılar, reyting hamlesi bunlar hep reyting. Gereksiz şeyler. :A HALKA izleseydin olayları hiç uzatmadan hikayesiyle zaten gizemin kralını yaparak ilerlediğini görürdün. :A Böyle ucuz yöntemlere başvurmuyor adamlar. :A Koçovalılara gelince, izleyince görecem...

• Güldürdün