Kaderimin Oyunu - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kaderimin Oyunu'nun tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını NGM'nin, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Esra Dermancıoğlu, Meriç Aral, Yeşim Gül ve Kaan Çakır gibi isimler yer alıyor.

Kaderimin Oyunu, yakında Star TV'de başlıyor!
https://twitter.com/x/status/1456675306668965894

Sevdim
Star bu ara totale oynuyor

Akın Akınözü yine kendini yırtmış.
Sarp Apak'ı böyle bir diziye kurtarıcı erkek rolüyle koymak risk olmuş hele ki Binnur Kaya veya Ezgi Mola kadar iyi bir oyuncu olmadığını düşünürsek. Ama çekimler ve konu iddialı duruyor o yüzden tutacağını düşünüyorum.

Beğenmedim. Akın dışında iyi bir yanı yok.

Reactions: Angelica
Fragman gayet iyi Öykü Karayel her zamanki gibi harika. Akın Akınözü ise Miran rolünden çıkamamış gibi geldi bana o kısık sesle konuşması Miran'ı hatırlattı. Halbuki magazine verdiği röportajlarında çok daha gür bir sesi ver neden ısrarla böyle kısık sesle konuşuyor anlamadım.

Reactions: Klaus

Çamur atıyorsun adama hiç de öyle konuşmuyor.

Reactions: Özgür
@Özgür sen dedikten sonra bir daha izledim tanıtımı emin ol Hercai de sesi daha kısık zor duyuyorduk burda iyi ayarlamış sesini daha iyi çıkıyor

------

Bencede bencede mümkünse hemenn başlasın
Sese fazla takılmayın Hercai de müzik baskın geliyordu ne kadar şikayet etsekte düzeltmediler bir türlü sorun Akın da değildi yani adam duygusal sahneleri kıza çemkirir gibi oynayamazdı sonuçta
@Özgür

Reactions: Angelica
Sese fazla takılmayın Hercai de müzik baskın geliyordu ne kadar şikayet etsekte düzeltmediler bir türlü sorun Akın da değildi yani adam duygusal sahneleri kıza çemkirir gibi oynayamazdı sonuçta
@Özgür

Ben takılmadım Özgüre kendi yorumumu söyledim sadece

Reactions: Zeyno
@Özgür
Çemkirsin istemiyorum tabi ama normal ses tonu çok daha iyi bence. Duygusal olsun diye kısık konuşuyorsa bilemem ama iki karakterde de aynı şekilde duymak garip geldi.

Reactions: Zeyno