Star Kaderimin Oyunu - Dizi Yorumları

Star 2. kez tekrara başlıyor yani aynı akşam üç kez peş peşe yayınlanmış olacak. 😱 Artık bu dizi de tutmazsa yazık.

Diziyi izlemeyenler neden bu kadar yorum yaptılar acaba
her neyse Öyküde Sarp ta çok iyiydi güzel yazılmıştı ama ilk bölümde Cemali daha etkin anlatsalar daha iyi olurmuş Cemalin terk etme noktasına getiren unsurları görsek daha iyi olurdu bence ama sanırım diğer bölümler anlatacaklar o zaman görecez gibi bakalım haftaya neler olacak

Reactions: Zeyno
Maşallah izlemedim izlemem diyen herkesin izleyenlerden daha çok sesi çıkmış yine, izlemiyorsanız yorumsuz kalın izlemediğim hiç bir dizinin karakterine sallayacak kadar küçülmedim çok şükür ...

Reactions: Angelica
Maşallah izlemedim izlemem diyen herkesin izleyenlerden daha çok sesi çıkmış yine, izlemiyorsanız yorumsuz kalın izlemediğim hiç bir dizinin karakterine sallayacak kadar küçülmedim çok şükür ...
Karaktere değil oyunculuğu eleştiriyoruz ve bunu yapabilmek için de 2 buçuk saat boyunca bu diziyi izlememize gerek yok.
Siz seviyorsunuz diye herkes Akın'ı sevmek zorunda değil.

Bir oyuncuyu bir karakteri eleştiriyorsanız izlemek gerekir izlemeden nasıl performans gösterdiğini bilmeden yorum yapmak saçma bence

Reactions: Carpe Diem
Karaktere değil oyunculuğu eleştiriyoruz ve bunu yapabilmek için de 2 buçuk saat boyunca bu diziyi izlememize gerek yok.
Siz seviyorsunuz diye herkes Akın'ı sevmek zorunda değil.
Bu böyle uzar gider işte, tıpkı sen seviyorsun diye diğerlerinin Kırmızı Oda yı sevemeyecekleri gibi ama gördüğüm kadarıyla hepsine bir cevap veriyorsun neyse dediğim gibi uzatmanın anlamı yok saygı çerçevesinde düşüncelerimizi belirtik sevgi ile kal..

Reactions: Angelica