Cuma günü baya olaylı bir gün.Tamam, görmemişim. @kvp-medya'nın iki dizi, senin dizin ve benim devam ettireceğim diziyle beraber çok rekabetli bir gün olacak gibi...
4-5 tane dizi var 1 program var.
Cuma günü baya olaylı bir gün.Tamam, görmemişim. @kvp-medya'nın iki dizi, senin dizin ve benim devam ettireceğim diziyle beraber çok rekabetli bir gün olacak gibi...
Ne programı?Cuma günü baya olaylı bir gün.
4-5 tane dizi var 1 program var.
İki haftada bir programı.Dün yayınlanmadı ama, acaba @RevaN yeni bölümleri yılbaşına mı attı?
Görmemişim demek ki, hem programı da daha yeni öğreniyorum zaten...İki haftada bir programı.
5 Aralık Cuma yazıyordu zaten.
Ortalık kızışsın işte daha ne istiyoruz 🙂Tamam, görmemişim. @kvp-medya'nın iki dizi, senin dizin ve benim devam ettireceğim diziyle beraber çok rekabetli bir gün olacak gibi...
Demek izliyordun ona benzer birşey ama birinin başından geçen bir olayı ele alıcam
Bekliyorum @gözlemci
Aga sadece cuma-cumartesi-pazar-pazartesi boşum diğer günler fullbaşka gün mü bulamadın aga ?
bence pazar günü yağ çığlıkla ikisini benim günü 1 günde 2 dizi farklı hayatları da pazartesi yaparsınAga sadece cuma-cumartesi-pazar-pazartesi boşum diğer günler fullSence ??
Herkes için haftasonu daha iyi oluyor, hafta içi yoğunluk var çünkü...@gözlemci cuma yapma pazar yap süper olur ama cumarteside yapma benim dizim cokuste bu aralar bi darbede sen vurma garibime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?