Cuma günü baya olaylı bir gün.Tamam, görmemişim. @kvp-medya'nın iki dizi, senin dizin ve benim devam ettireceğim diziyle beraber çok rekabetli bir gün olacak gibi...![]()
4-5 tane dizi var 1 program var.
Cuma günü baya olaylı bir gün.Tamam, görmemişim. @kvp-medya'nın iki dizi, senin dizin ve benim devam ettireceğim diziyle beraber çok rekabetli bir gün olacak gibi...![]()
Ne programı?Cuma günü baya olaylı bir gün.
4-5 tane dizi var 1 program var.![]()
![]()
İki haftada bir programı.Dün yayınlanmadı ama, acaba @RevaN yeni bölümleri yılbaşına mı attı?![]()
Görmemişim demek ki, hem programı da daha yeni öğreniyorum zaten...İki haftada bir programı.
5 Aralık Cuma yazıyordu zaten.![]()
Ortalık kızışsın işte daha ne istiyoruz 🙂Tamam, görmemişim. @kvp-medya'nın iki dizi, senin dizin ve benim devam ettireceğim diziyle beraber çok rekabetli bir gün olacak gibi...![]()
Demek izliyordun ona benzer birşey ama birinin başından geçen bir olayı ele alıcam
Bekliyorum @gözlemci![]()
Aga sadece cuma-cumartesi-pazar-pazartesi boşum diğer günler fullbaşka gün mü bulamadın aga ?![]()
bence pazar günü yağ çığlıkla ikisini benim günü 1 günde 2 dizi farklı hayatları da pazartesi yaparsınAga sadece cuma-cumartesi-pazar-pazartesi boşum diğer günler fullSence ??
Herkes için haftasonu daha iyi oluyor, hafta içi yoğunluk var çünkü...@gözlemci cuma yapma pazar yap süper olur ama cumarteside yapma benim dizim cokuste bu aralar bi darbede sen vurma garibime![]()