Kadın Eli Değince Yakında Lonca Tv'De Başlıyor

Dizinin konusu güzelmiş zaten fantastik dizileri beğendiğimi biliyorsun.
Başarılar dilerim. @Çiğdem-

aaaaaa burda cezayı hak etmiş ama hatta ben olsam kafasına oklavayı geçirir öyle şikayet ederdim 🙂🙂
sadece rica etmiş sarılabilirmiyim diye kötü bişey söylememişki, kadında deseydi kusura bakma ama bacaklarıma sarılamazsınız huylanıyom deseydi olay orda biterdi niye ona buna şikayet etmiş anlamadım ?

"Benzedi" derken, anlatım şekli olarak benzedi. Diğer türlü benzerlik olmayabilir tabi ki.
yok kızmadım ama pompy haberi yoktu hatta haberi olunca canımı zor kurtardırm onu kanalında yayınlamadım için
sağ ol haruncuğum savunduğun için
aslan bey farovi editorda seni destekliyorum oyüzden onu bunu brakta sende benims enaryomu destekle umarım beğenirsiniz yakında yayınlıcam 🙂🙂🙂

sadece rica etmiş sarılabilirmiyim diye kötü bişey söylememişki, kadında deseydi kusura bakma ama bacaklarıma sarılamazsınız huylanıyom deseydi olay orda biterdi niye ona buna şikayet etmiş anlamadım ?
ayolll topunu oynasın ona ne hakemin bacaklarından oakdar istiyorsa erkek hakemlerin bacağna sarılsın öpsün napıyorsa yapsın yanı hakem hakemdir

Dizinin konusu güzelmiş zaten fantastik dizileri beğendiğimi biliyorsun.
Başarılar dilerim. @Çiğdem-
biliyorum cnm çok keyili komedisi yüksek bir dizi olucak inş
okuyanların keyif alması tek amacım beğenirsiniz umarım yakında yayınlıcam 🙂🙂

sende haklısın ama bazen insanın içinden gelir öylesine....... sarılayım dersin terliği yersin
hayat ne acımasız

sende benim gibisin bende çok hassasım hatta en ufak şeyde gidicem forudman diyorum ama yarın uyanınca herşeyi unutmuş oluyorum çabuk parlayıp çabuk sönüyorum yanı 🙂🙂
Ben aslında çabuk parlayıp çabuk sönmeyen cinslerdenim taki herhangi birşey benim kararımı değiştirene kadar,çok kötü huyum var hiç sevmiyorum buyüzden çok kin güderim ,hiçbirşeyi unutmam ,yapılanı fazlasıyla ödetme peşinde olan birisiyim....

sapıkca olayları öyle bir anlatıyorsunkı yanı okuyunca acıyasım geliyor
olay sapıkça değil anlatımı yanlış yapılınca bize sapıkça geliyor
oysa olay basit ve masum bir arz ve talep çatışması arz karşısında talep karşılanmamış bir bakıma, işin aslı budur

haklısın gerçi şimdi sana söylüyorum ama banada biri canımı sıkınca benimde gözüm hiç birşeyi görmüyor dağıtıyordum forumu nerdeyse

sen en iyisini blirsin artık cnm tatile bir çık gel kafanı topla sonra düşünürsün 🙂🙂

bir örnek vereyim mesala cnm şimdi sen örneğin rahatsız ettin beni ben haklıyım verdim seni mahkemeye sen öyle bir anlatıyorsunkı hakim beni tıkıyor hapise sanada madalya veriyor hahaha

hakime hanım güzel bir bayansa kararını takdirle karşılarım
)

>Neyse sende öyle sorun olmayacak en azından senin dizi çok tutucak bendnedemesi
<

aaaa güzelse beni hemen satıcaksın yanıı gözünü oyarım vlla
seni tamamen dışlamıyorum dikkat edersen
sen cezaevinden çıkana kadar hakime hanıma eşlik ediyorum sadece, yani yalnızlık çekmesin gariban kız
)