en azından pompy benzemediğini biliyorYorumlara cevap yazdı okuduysan. Kızmadı yani. Kendisi de biliyor neye benzediğini.
en azından pompy benzemediğini biliyorYorumlara cevap yazdı okuduysan. Kızmadı yani. Kendisi de biliyor neye benzediğini.
"Benzedi" derken, anlatım şekli olarak benzedi. Diğer türlü benzerlik olmayabilir tabi ki.en azından pompy benzemediğini biliyorkendi senaryosu
tmm"Benzedi" derken, anlatım şekli olarak benzedi. Diğer türlü benzerlik olmayabilir tabi ki.
Sen hep Hükümeti kötülüyonvay vay vay @Maskeli Fedai sen fantastik dizi severmiydin benim yazdığıma saçma sapan demiştiniz
Sen hep Hükümeti kötülüyon
hahahaha çok hoşşunuz yaaa 1-2 kişi hariç seviyorum bu forumun üyelerini 🙂🙂vay vay vay @Maskeli Fedai sen fantastik dizi severmiydin benim yazdığıma saçma sapan demiştiniz
sadece rica etmiş sarılabilirmiyim diye kötü bişey söylememişki, kadında deseydi kusura bakma ama bacaklarıma sarılamazsınız huylanıyom deseydi olay orda biterdi niye ona buna şikayet etmiş anlamadım ?aaaaaa burda cezayı hak etmiş ama hatta ben olsam kafasına oklavayı geçirir öyle şikayet ederdim 🙂🙂
yok kızmadım ama pompy haberi yoktu hatta haberi olunca canımı zor kurtardırm onu kanalında yayınlamadım için"Benzedi" derken, anlatım şekli olarak benzedi. Diğer türlü benzerlik olmayabilir tabi ki.
ayolll topunu oynasın ona ne hakemin bacaklarından oakdar istiyorsa erkek hakemlerin bacağna sarılsın öpsün napıyorsa yapsın yanı hakem hakemdirsadece rica etmiş sarılabilirmiyim diye kötü bişey söylememişki, kadında deseydi kusura bakma ama bacaklarıma sarılamazsınız huylanıyom deseydi olay orda biterdi niye ona buna şikayet etmiş anlamadım ?
biliyorum cnm çok keyili komedisi yüksek bir dizi olucak inşDizinin konusu güzelmiş zaten fantastik dizileri beğendiğimi biliyorsun.Başarılar dilerim. @Çiğdem-
sende haklısın ama bazen insanın içinden gelir öylesine....... sarılayım dersin terliği yersinyok kızmadım ama pompy haberi yoktu hatta haberi olunca canımı zor kurtardırm onu kanalında yayınlamadım içinsağ ol haruncuğum savunduğun için
aslan bey farovi editorda seni destekliyorum oyüzden onu bunu brakta sende benims enaryomu destekle umarım beğenirsiniz yakında yayınlıcam 🙂🙂🙂
ayolll topunu oynasın ona ne hakemin bacaklarından oakdar istiyorsa erkek hakemlerin bacağna sarılsın öpsün napıyorsa yapsın yanı hakem hakemdir
sapıkca olayları öyle bir anlatıyorsunkı yanı okuyunca acıyasım geliyorsende haklısın ama bazen insanın içinden gelir öylesine....... sarılayım dersin terliği yersinhayat ne acımasız
Ben aslında çabuk parlayıp çabuk sönmeyen cinslerdenim taki herhangi birşey benim kararımı değiştirene kadar,çok kötü huyum var hiç sevmiyorum buyüzden çok kin güderim ,hiçbirşeyi unutmam ,yapılanı fazlasıyla ödetme peşinde olan birisiyim....sende benim gibisin bende çok hassasım hatta en ufak şeyde gidicem forudman diyorum ama yarın uyanınca herşeyi unutmuş oluyorum çabuk parlayıp çabuk sönüyorum yanı 🙂🙂
olay sapıkça değil anlatımı yanlış yapılınca bize sapıkça geliyorsapıkca olayları öyle bir anlatıyorsunkı yanı okuyunca acıyasım geliyor
haklısın gerçi şimdi sana söylüyorum ama banada biri canımı sıkınca benimde gözüm hiç birşeyi görmüyor dağıtıyordum forumu nerdeyseBen aslında çabuk parlayıp çabuk sönmeyen cinslerdenim taki herhangi birşey benim kararımı değiştirene kadar,çok kötü huyum var hiç sevmiyorum buyüzden çok kin güderim ,hiçbirşeyi unutmam ,yapılanı fazlasıyla ödetme peşinde olan birisiyim....
bir örnek vereyim mesala cnm şimdi sen örneğin rahatsız ettin beni ben haklıyım verdim seni mahkemeye sen öyle bir anlatıyorsunkı hakim beni tıkıyor hapise sanada madalya veriyor hahahaolay sapıkça değil anlatımı yanlış yapılınca bize sapıkça geliyoroysa olay basit ve masum bir arz ve talep çatışması arz karşısında talep karşılanmamış bir bakıma, işin aslı budur
hakime hanım güzel bir bayansa kararını takdirle karşılarımhaklısın gerçi şimdi sana söylüyorum ama banada biri canımı sıkınca benimde gözüm hiç birşeyi görmüyor dağıtıyordum forumu nerdeyse
sen en iyisini blirsin artık cnm tatile bir çık gel kafanı topla sonra düşünürsün 🙂🙂
bir örnek vereyim mesala cnm şimdi sen örneğin rahatsız ettin beni ben haklıyım verdim seni mahkemeye sen öyle bir anlatıyorsunkı hakim beni tıkıyor hapise sanada madalya veriyor hahaha
aaaa güzelse beni hemen satıcaksın yanıı gözünü oyarım vllahakime hanım güzel bir bayansa kararını takdirle karşılarım)
>Neyse sende öyle sorun olmayacak en azından senin dizi çok tutucak bendnedemesihaklısın gerçi şimdi sana söylüyorum ama banada biri canımı sıkınca benimde gözüm hiç birşeyi görmüyor dağıtıyordum forumu nerdeyse
sen en iyisini blirsin artık cnm tatile bir çık gel kafanı topla sonra düşünürsün 🙂🙂
bir örnek vereyim mesala cnm şimdi sen örneğin rahatsız ettin beni ben haklıyım verdim seni mahkemeye sen öyle bir anlatıyorsunkı hakim beni tıkıyor hapise sanada madalya veriyor hahaha
şuu konuya yazanları kendime bağlasam yeter bana zaten 10 bölümlük birşey hergün yayınlarsam 10 günde final yaparım 🙂🙂>Neyse sende öyle sorun olmayacak en azından senin dizi çok tutucak bendnedemesi<
seni tamamen dışlamıyorum dikkat edersenaaaa güzelse beni hemen satıcaksın yanıı gözünü oyarım vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?