Kadın Eli Değince Yakında Lonca Tv'De Başlıyor

işte bizde futbolcunun bilerek ellediğini bildiği için ortalık karışırdı? onlardaysa kazayla olmuş bir durum :)

ama hakemde belli etmiş yüz ifadesiyle yani oralı olmasa o kareyi kamera bile yakalamayacak :)
Hşşt yakışıklı maçtan sonra forma değişelim mi bakışı...:)

aaaaa bu forumda en çok benle uğraşılmıştır hemde bu kısa sürede ama bana destek çıkanlarla hemen unutuyorum sende o yazanları değil yanı sana destek olanalrı düşün ayrıca o kişi senin senaryona yazdığını nerden bliyorsun cnm pompy için kvp medya için veya envere başkasına demiş oalbilir kimden bahsettiğini söylememiş ayrıca 1 kişi içinde can sıkmaya gerek yok 🙂🙂

ayoll siz ne kayantıyorsunuz burada :F
Doğru uğraşılmıştır senle ama ben forumda olacağım senaryoları yazmaya niyetim yok gibi şimdilik hani bana deseler okudum beğenmedim bu bile daha rahatlatıcı valla..ama ne bileyim isyan edip sitemelrde bulunulması ve bunun gizli olması daha can sıkıcı,belki başkasına yapılmış olabbilir ama ben kendimede pay biçiyorum...sadece 1 kişi içinde değil bariz okunmuyor geliyor gidiyor 5 kişi okuyor 😡buda can sıkıyor

aaaaa bu forumda en çok benle uğraşılmıştır hemde bu kısa sürede ama bana destek çıkanlarla hemen unutuyorum sende o yazanları değil yanı sana destek olanalrı düşün ayrıca o kişi senin senaryona yazdığını nerden bliyorsun cnm pompy için kvp medya için veya envere başkasına demiş oalbilir kimden bahsettiğini söylememiş ayrıca 1 kişi içinde can sıkmaya gerek yok 🙂🙂

ayoll siz ne kayantıyorsunuz burada :F
Böyle yapma işte yerin kulağı var sonra bütün mesajlarımız siliniyor.:)

benim senaryomda böyle birşey olduğunda ben hemen kırmızı kartla kovardım onu :F

aaaa sein belirli bir kitlen var onlar olduğu sürece yayınlıcaksın takipçilerin varken yayınlamamak olmaz 🙂🙂
Belirli bir kitleye özelden atarım diğerleride de hem görmezler daha mutlu olurlar hemde ben mutlu olurum

benim senaryomda böyle birşey olduğunda ben hemen kırmızı kartla kovardım onu :F

aaaa sein belirli bir kitlen var onlar olduğu sürece yayınlıcaksın takipçilerin varken yayınlamamak olmaz 🙂🙂
senaryondaki karakteremi kızıyorsun ? :)

hem senarist sen ol hem adamı kışkırt kıza karşı sonrada dizinden kov yok öyle yağma :)

hanı senaryonda bayan hakem vardı ya ?

hanı bende futbolcuydum ya ?

sonra bayana kazayla çarpmıştım koşarken :)

diyorum futbolcunun kabahati yok kaza bu hayatın normal akışında kazalar hep olur :)

o yüzden dizide futbolcu olmaya karar verdim :)
Paylaştığım görüntüde olduğu gibi seyir zevki yüksek bir maç olsun.:)

Son olarak yanlış anlamadım demi?
Sendemi maç yöneteceksin?:)
hanı senaryonda bayan hakem vardı ya ?

hanı bende futbolcuydum ya ?

sonra bayana kazayla çarpmıştım koşarken :)

diyorum futbolcunun kabahati yok kaza bu hayatın normal akışında kazalar hep olur :)

o yüzden dizide futbolcu olmaya karar verdim :)
maçı yöneten benim yanı ben hakem olucam dizide baş rol oyuncusu benim ben hakemlik yapıcam senaryoda ilk bölümde :kiki::kiki:

Bakıcağım şuanda kızgınım neyse belki seneye kadar geçer kızgınlığım
sende benim gibisin bende çok hassasım hatta en ufak şeyde gidicem forudman diyorum ama yarın uyanınca herşeyi unutmuş oluyorum çabuk parlayıp çabuk sönüyorum yanı 🙂🙂

maçı yöneten benim yanı ben hakem olucam dizide baş rol oyuncusu benim ben hakemlik yapıcam senaryoda ilk bölümde :kiki::kiki:
Bizde olsa nolurdu diye üşenmedim araştırdım;

1996 yılında İzmir’de oynanan Narlıdere Gençlerbirliği-İzmir Gençlerbirliği maçında kadın yardımcı hakem Burcu Sanlı, karşılaşmanın 47. dakikasında İzmir Gençlerbirliği futbolcusu Ulaş Engin’in kendisine “Bugüne kadar gördüğüm en güzel bacaklı hakem sensin. O bacaklara sarılabilir miyim?” dediğini hakem Cevdet Uykur’a bildirdi. Hakem Uykur bunun üzerine Ulaş Engin’e kırmızı kart gösterdi. Disiplin Kurulu’na gönderilen Ulaş Engin, “Tacizde bulunmadım. O bana arkadaşlık teklif etti. Kabul etmeyince iftira attı” şeklinde savunma yapmıştı. Ancak, Disiplin Kurulu futbolcuya 16 ay ceza vermiş.:) @destere

Bizde olsa nolurdu diye üşenmedim araştırdım;

1996 yılında İzmir’de oynanan Narlıdere Gençlerbirliği-İzmir Gençlerbirliği maçında kadın yardımcı hakem Burcu Sanlı, karşılaşmanın 47. dakikasında İzmir Gençlerbirliği futbolcusu Ulaş Engin’in kendisine “Bugüne kadar gördüğüm en güzel bacaklı hakem sensin. O bacaklara sarılabilir miyim?” dediğini hakem Cevdet Uykur’a bildirdi. Hakem Uykur bunun üzerine Ulaş Engin’e kırmızı kart gösterdi. Disiplin Kurulu’na gönderilen Ulaş Engin, “Tacizde bulunmadım. O bana arkadaşlık teklif etti. Kabul etmeyince iftira attı” şeklinde savunma yapmıştı. Ancak, Disiplin Kurulu futbolcuya 16 ay ceza vermiş.:) @destere
aaaaaa burda cezayı hak etmiş ama hatta ben olsam kafasına oklavayı geçirir öyle şikayet ederdim 🙂🙂