Kadın Eli Değince Yakında Lonca Tv'De Başlıyor

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
evet komedinin ve fastastik olayların birleşimine hazırmısınız bu sıradan bir dizi değil
yabancı dizi tadında bir senaryo geliyor 10bölümlük mini bir dizi 10.bölümde final var

oyuncular başrolde ben yanı çiğdem sönmez,diğer başrol oyuncusu ise hayal ürünü olan bay becerikli 2 ana karakterle yola çıkılıcak sadece
diğer karakterler bölüm bölüm konuk olucak kalıcı değil

çiğdem--- erkeklerin yapabiliceği her mesleği yapabiliceğini tek başına herşeyin üstesinden geliceğini savunan genç güzel ve
çok iddalı bir bayandır bazen bu iddasını oldukça abartır ama sadece sözde kalır hiç bunları yaparken kimse görmemiştir onu

bay becerikli- doğa üstü bir yaratıkdır dünyadakı tüm meslek gruplarının tüm özelliklerini taşır ve yapamıcağı hiç bir şey yoktur
yeteneği olmayanlara yardım eder, kendini aşırı övenlerlede bir anlaşmalı oyun oynar bu sefer çiğdemle yapıcaktır bu anlaşmayı

kendini ispatlaması için ona erkeklerin çoğunluk olarak yaptıkları 10 mesleği yapma fırsatı vericek ve her meslekte zor görevler alıcak çiğdem
bu görevleri yerine getirirse başka bir meslek görevi alıcak eğer 1 göreve bile başasırız olursa bay becerikli çiğdemin tüm yeteneğini alıcak
yürüme yeteneğine konuşma özelliğine kadar herşeyini ruhtan farksız olucak çiğdem 10 mesleğide başarılıyla atlatırsa bay becerikli
tüm doğa güclerini çiğdeme aktarıcak ve çiğdem gerçekten herşeye yeteneği olan doğa üstü bir varlığa dönüşücek
bu oyunun sonunda kim kazanıcak kim kaybedicek farklı güzel bir yolculuğa çıkıcaz hep birlikte

1.bölümde olucaklar çiğdem bay beceriklinin anlaşmasıyla karşı karşıya gelicek güçleri almak için ruh olmayı bile göze alarak kabul edicek

ilk görev futbol hakemi çiğdem 1 futbol maçını yöneten hakem olucak

ama peki futbol bilgisi olmayan birisi bunu nasıl başarıcak ?

çiğdeme ayrıdan verilen görev bu esnada ne olucak ? çiğdem bu görevi başarabilicekmi ?

maç yönetirken çiğdem hangi zorluklarla karşı karşıya gelicek ?

hangi komik olaylar oluşucak futbolcularla çiğdem arasında ?

türübünle ne gibi sorunlar yaşayacak ?

hepsi ve daha fazlası çok yakında kadın eli değince'de

not bu dizide mantık ve mantık hatası aramayın sadece okuyup keyif almaya bakın türü komedi ve fanatastikdir yanı ne mantığı olucak nede normal bir durum ayrıca şuan etkiletliyorum bir çok kişiyi dizimi takip etmek isteyenler bu konuda yorum atsınlar bende ona göre bölümler başlayınca sadece takip etmek isteyenleri ekleyecem

@destere @xemrexxx @Harunnn60 @Ahmad @denizz19 @Forumdash @gözlemci
@kvp-medya @mrt-06 @Polat Şaşmaz @sokak sanati @pompy @sürgünüm
@takas @XanTier @Yakamoz-Asi @yatutarsa @OzaN @Bully
@Maskeli Fedai
@ABAY_06 @cookies @berkann @xdragxx @Tzira @TubAsi @mertkytrk @Arslan Bey @anilkoldas @ehsan7000 @BuraK @Fks14 @beyazsoy @*Dream* @sMt45 @GreatOttoman @olizvel @xBUGRAx @AlemTo @legolas9900 @XanTier @papuleoo @Yasin93 @hayret bi şey @darksaal @*YıldırıM* @ihearyourvoice @utawleee @Hafız @pompy @kevinspacey @Canol @semre @EnveR @sokak sanati @zara85 @gundix123 @monsion15 @china_shangai @-KADİR- @Diziim @HachiKo @berenist @Gk4y @yatutarsa @Reytinger @BesaleT @Forumdash @Billy Kane @ozgur2113
@halukerogluFOX
@emreemreu

Son düzenleme:
ay çiğdem karakterine bakın hele
kendini övmüş de övmüş

yeni projende başarılar dileriz hayırlı olsun @Çiğdem-

o resimdeki sakallı etekli olan şeymi ?
hahahah yok onun bir şeklini düşünmedim ama iyi fikir verdin o dediğin heykel olsun

ay çiğdem karakterine bakın hele
kendini övmüş de övmüş
benim senaryom överimde istedğim kadar çenede yaparım kime ne

ayrıca bölümlerde çok komik durumlara düşüyor öyle övülücek bir durum olmucak

konusu güzelde tutarmı bilmem
10 bölümlük olucak zaten mini bir dizi 10.bölümünde final

Voov baya ilgi çekici, bekliyoruz.
erkeklerin ilgi alanına girmeye çalıstım braz zaten ben normal bir şey yazamazdım

takip ederseniz sevinirim 🙂🙂

merakla bekliyirik

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
teşekkürler en kısa zamanda ayarlıcam 🙂🙂

bölümler kısa kısa olucak toplamda da 10 bölüm sürücek şeyden uzun oldu tanıtımı ve 1.bölüm fragöanını aynı anda yayınladım ama bölümler kısa olucak kısa ve öz 🙂

Kolay gelsin. Ilk bölüme etiketlersin. 😉