hayır fragmanla falan uğraşamam final konusu açacam sadece final olucak dizilere konu açabiliyoruz 🙂🙂🙂Fragman mı yaptın ?
hayır fragmanla falan uğraşamam final konusu açacam sadece final olucak dizilere konu açabiliyoruz 🙂🙂🙂Fragman mı yaptın ?
Merak la bekliyoruzhayır fragmanla falan uğraşamam final konusu açacam sadece final olucak dizilere konu açabiliyoruz 🙂🙂🙂
tabiii nikah memurusun hahhaMerak la bekliyoruzfinalde ben varmmıyım
Ahahatabiii nikah memurusun hahha
yok cnm sen @cookies ve @FahriyEvcen üçünüz konuk olup son sahnede yer alıcaksınızAhahadestere ve xemrexxx olacak mı ?
Üzüldüm şimdi alışmış tık dizineyok cnm sen @cookies ve @FahriyEvcen üçünüz konuk olup son sahnede yer alıcaksınız
cookiesle fayriyevcen nikah şahitleri sende nikah memuru
final tanıtımını yarın açarım büyük itimalle
hafta içinde bir günede son bölümü yayınlarım 🙂🙂
Merakla bekliyoruz.yok cnm sen @cookies ve @FahriyEvcen üçünüz konuk olup son sahnede yer alıcaksınız
cookiesle fayriyevcen nikah şahitleri sende nikah memuru
final tanıtımını yarın açarım büyük itimalle
hafta içinde bir günede son bölümü yayınlarım 🙂🙂
ayolll senin siyah umutlara ne oldu benim gibi 1 aydan ayamı vermeye basladın yoksa tatlımMerakla bekliyoruz.
Kaldırdım yayından tatlımayolll senin siyah umutlara ne oldu benim gibi 1 aydan ayamı vermeye basladın yoksa tatlım
ohaaaa 😱😱😱 neden haber vermiyorsun cnm bence her bölümün ilgide görüyordu 🙂🙂Kaldırdım yayından tatlım
Yeni 1 proje geliyor tatlım. Forumdan bazı üyeler olacak şu 17 Kasım'da ki Final sınavmı da atlatayım. Görsel, süper bi tanıtım hazırlayacağımohaaaa 😱😱😱 neden haber vermiyorsun cnm bence her bölümün ilgide görüyordu 🙂🙂
Bence final yapsaydın keşkeKaldırdım yayından tatlım
tatlım yayından kaldırıldığını bir konu açarak duyur bence öyle sessiz sedasız olmuyor doğru düzgün bir açıklama konusu açYeni 1 proje geliyor tatlım. Forumdan bazı üyeler olacak şu 17 Kasım'da ki Final sınavmı da atlatayım. Görsel, süper bi tanıtım hazırlayacağım
Açarız tatlım yatatlım yayından kaldırıldığını bir konu açarak duyur bence öyle sessiz sedasız olmuyor doğru düzgün bir açıklama konusu aç
hahah evet benim dizimde bitiyorBence final yapsaydın keşke)
@Çiğdem- siyah umutlar bitti , doktor dizin bitti , çığlık dizisinde ölucen
Pompy dizisindede öldün
Yazık sana
aaa hani sen 12 bölümünü yazmıştın hazırdı bari onları yayınlayıp final yapsaydınya cadıAçarız tatlım ya
Hala hazır. Bilmiyorum tatlım ya o kadar yazdım sınavımdan sonra onları yayınlarım belki
12.bölümü final şeklinde düzenle 12.bölümle final yap bence tatlım bölümler hzırmıs nasılsaHala hazır. Bilmiyorum tatlım ya o kadar yazdım sınavımdan sonra onları yayınlarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?