Ey Allahım bu Alpere akıl verIyi aksamlar dedigim gibi ajansa kaydol mine ışığı var sende.
Ey Allahım bu Alpere akıl verIyi aksamlar dedigim gibi ajansa kaydol mine ışığı var sende.
Asil sana akil versin neyse senle tartismayacagim yukardaki biliyo ne kadar guzel oldugunuEy Allahım bu Alpere akıl ver
@cookies istanbulda ajansa ben 2 yıl önce başvurmuştum üni okuduğum dönemdeEy Allahım bu Alpere akıl ver
Her güzeli oyunculuğa itersek bizim burda herkes oyuncu olurAsil sana akil versin neyse senle tartismayacagim yukardaki biliyo ne kadar guzel oldugunu
Gofret@cookies istanbulda ajansa ben 2 yıl önce başvurmuştum üni okuduğum dönemde
giresuna geldikten sonra 2 ay sonra gibi aradılar benı gofret reklamında oynatmak istediler ama okuldan uzaklıktan gidemedim en önemliside babam izin vermemişti🙂🙂
Aaa keşke gitseydin.@cookies istanbulda ajansa ben 2 yıl önce başvurmuştum üni okuduğum dönemde
giresuna geldikten sonra 2 ay sonra gibi aradılar benı gofret reklamında oynatmak istediler ama okuldan uzaklıktan gidemedim en önemliside babam izin vermemişti🙂🙂
Ayol zaten her guzel oyuncu oluyor hem minem mankende olabilir sorun yokHer güzeli oyunculuğa itersek bizim burda herkes oyuncu olur
evet gofret reklamı için aradılar ama olmadı malesef belkı şuan ünlü olabilirdim babam engel olduHer güzeli oyunculuğa itersek bizim burda herkes oyuncu olur
Gofret
Sende gofret tipi bulmuşlar bacım
O kiloyla mıAaa keşke gitseydin.
Ayol zaten her guzel oyuncu oluyor hem minem mankende olabilir sorun yok
Aa ne cektin senevet gofret reklamı için aradılar ama olmadı malesef belkı şuan ünlü olabilirdim babam engel olduyüz hattımı iyi bulmuşlardı ama
Ayol bikinili halini gormedin galiba bu yildaki hali o gayette fit.O kiloyla mı
Çidoş da eksik kalsın aman
Çidoşu ben ünlü yapıcam rahat olun sizAa ne cektin sen
Ayol bikinili halini gormedin galiba bu yildaki hali o gayette fit.
Aa meluna bak o ne demek sn @Çiğdem- i kötü yola düşürürsün mazallah. Minemede her zmaan rol varÇidoşu ben ünlü yapıcam rahat olun siz
Mine gitsin Çiğdem gelsin
Töbe töbeAa meluna bak o ne demek sn @Çiğdem- i kötü yola düşürürsün mazallah. Minemede her zmaan rol var
Bence de her bölüm kaliteli oluyor, devam et bence.zaman zaman bazı bölümler düşük tempodada olsa 7 bölümlük verdiğim bölümlerin kalitesini iyi olduğunu düşünüyorum sonucta her meslekten komedi çıkarmak zor az çok başardığımı düşünüyorum 🙂🙂
gell gell ağda süreyim kafana tek hamlede tüm saç sorununu ortadan kaldırırız vllahahaha
son 3 bölümü aynı kalitede sunmaya çalısıcam projeye başlamadan önce 10 bölüm olarak karar vermiştim tadında brakıcam 10.bölümleBence de her bölüm kaliteli oluyor, devam et bence.
Bence de her bölüm kaliteli oluyor, devam et bence.
Filmde olcak eger bay becerikliyle cigdem evlenmezseson 3 bölümü aynı kalitede sunmaya çalısıcam projeye başlamadan önce 10 bölüm olarak karar vermiştim tadında brakıcam 10.bölümle
yine farklı projelerim olucak değişik şeyler var aklımda 🙂🙂
aklımda evlilik falan yoktu benım 🙂🙂Filmde olcak eger bay becerikliyle cigdem evlenmezse
Biliyorum bu arada az sonra sinavim var dua et dersane baslicak yaaklımda evlilik falan yoktu benım 🙂🙂
aaa okulu erken açmıs gibi olucaksın yanı heyecan yapma cnm 🙂🙂Biliyorum bu arada az sonra sinavim var dua et dersane baslicak ya
Ndn heyecan yapiyim nefret ediyorum dersanedenaaa okulu erken açmıs gibi olucaksın yanı heyecan yapma cnm 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?