tşşkler gelin sizleride traş edeyimEline sağlık Çiko. Saç tıraşı sahnesi güldürdü.
hahah evet bende her çözüm varrr tşşk son 3 bölümüde yapıp yeni projeler düşünücem 🙂🙂Ellerine sağlık yine güzel bir bölüm olmuş. Adamın yüzüne yoğurt döküp sonra onu yalayıp, tadına bakman da ayrıca güzel olmuştu. @Çiğdem-
Onları da bekliyorum o zaman. Komedi hikayelerini severim.hahah evet bende her çözüm varrr tşşk son 3 bölümüde yapıp yeni projeler düşünücem 🙂🙂
Yok bana bir tek saç gerek zaten. Ona da sana gelmem.tşşkler gelin sizleride traş edeyim
zaman zaman bazı bölümler düşük tempodada olsa 7 bölümlük verdiğim bölümlerin kalitesini iyi olduğunu düşünüyorum sonucta her meslekten komedi çıkarmak zor az çok başardığımı düşünüyorum 🙂🙂Onları da bekliyorum o zaman. Komedi hikayelerini severim.
gell gell ağda süreyim kafana tek hamlede tüm saç sorununu ortadan kaldırırız vllahahahaYok bana bir tek saç gerek zaten. Ona da sana gelmem.
Vermem valla yazın başında beri uzatıyom.zaman zaman bazı bölümler düşük tempodada olsa 7 bölümlük verdiğim bölümlerin kalitesini iyi olduğunu düşünüyorum sonucta her meslekten komedi çıkarmak zor az çok başardığımı düşünüyorum 🙂🙂
gell gell ağda süreyim kafana tek hamlede tüm saç sorununu ortadan kaldırırız vllahahaha
Mine tugay resimleri konusuna baksana bikinili hali var bn koydumasker olucam
çıkıcam cnm akşam için hazırlanıcam görelede canlı yayın var 9 12 arası mavikaradenizden canlı olucak 🙂🙂Mine tugay resimleri konusuna baksana bikinili hali var bn koydum
Mavi karadeniz diye bi kanalmi var seni unlu olmak isteyen seni git ajansa yazilçıkıcam cnm akşam için hazırlanıcam görelede canlı yayın var 9 12 arası mavikaradenizden canlı olucak 🙂🙂
her cihazda var mavikaradeniz cnm genelde göreleyi mavikaradeniz canlı veriyorMavi karadeniz diye bi kanalmi var seni unlu olmak isteyen seni git ajansa yazil
her cihazda var mavikaradeniz cnm genelde göreleyi mavikaradeniz canlı veriyor
bizde gidicez 🙂🙂
yaşına göre bakımlı bir kadın bence yanı zaten yaşıda daha genc 🙂🙂
Bu kadina kart diyolar
Evet daha 36 yasinda ve bakimli bir kadin ama kart diyolar bu seksi sey kart olabilirmiyaşına göre bakımlı bir kadın bence yanı zaten yaşıda daha genc 🙂🙂
cnm sen beğeniyorsan sorun yok bence 🙂🙂 ben çıkıyorum hazırlanıcam iyi akşamlar şimdiden 🙂🙂Evet daha 36 yasinda ve bakimli bir kadin ama kart diyolar bu seksi sey kart olabilirmi
Iyi aksamlar dedigim gibi ajansa kaydol mine ışığı var sende.cnm sen beğeniyorsan sorun yok bence 🙂🙂 ben çıkıyorum hazırlanıcam iyi akşamlar şimdiden 🙂🙂