Oda mutsuz sonla yazmisti @@kvp-medyaama ne olur kvp-medya herkesi öldürdü zombi, olarak geldiniz
mutsuz son olmucak bu komedi dizisi yanı hüzünlü şeyler olmucak 🙂Oda mutsuz sonla yazmisti @@kvp-medya
aslında beceremedim ama karıları memnun olunca oradan kurtardım bu sefer
Ayol @destere veya bnlede evlenebilirsinmutsuz son olmucak bu komedi dizisi yanı hüzünlü şeyler olmucak 🙂
final fragmanını verirken anket yapıcam bay becerikliyle çiğdem evlensinmi diye o ankete göre belirlicem sonunu
En basindan beri vardik filmini yapcam bn bununhadinn ordan beee sizde nerden çıktınız
hayırr yayın haklarını vermem ben 10.bölüm biticek yayın hakkıda bendeEn basindan beri vardik filmini yapcam bn bunun
Zorla alırım ismini degistiririmhayırr yayın haklarını vermem ben 10.bölüm biticek yayın hakkıda bende
bence yaptır kurtulhayırr yayın haklarını vermem ben 10.bölüm biticek yayın hakkıda bende
hayırr yayın haklarını vermem ben 10.bölüm biticek yayın hakkıda bende
Zorla alırım ismini degistiririm
Yapacagim bakbence yaptır kurtul
aaa olmaz benim senaryomdan uzk durun bay becerikliye dövdürürüm bak siziYapacagim bak
Bay becerikli bnm kankamaaa olmaz benim senaryomdan uzk durun bay becerikliye dövdürürüm bak sizi
meslekler daraldıkça işim zorlasıyor oyüzden 10bölüm ayarlamıstım her meslekten komedi çıkarmak zor çünkü🙂Eline sağlık Çiğdem.
Sahne 3'te güldüm bölüm fena olmamış ama daha komik bölümlerin olmuştu.
Bir de kurguda sıkıntı yakaladım. Bölümün başında bay becerikli'nin Çiğdem'e ne görev verdiğini yazman lazımdı sadece berbere ışınlamasını yazmışsın.
10 üzerinden 7 verdim bölüme.
Bay becerikliyi son sahnede iyice parlaklastirdin azma sonrameslekler daraldıkça işim zorlasıyor oyüzden 10bölüm ayarlamıstım her meslekten komedi çıkarmak zor çünkü🙂
kurguya gelirsek onu ben bilerek öyle yazdım bay becerikli çiğdeme görevini söylemiyor çünkü onu kandırıyor işte şaka yapıyor gibi tamam kuaföre git tatil yap diyip erkek berberi olarak ılıslayıp o görevi veriyor yanı çiğdeme süpriz oluyor bu görev bu sefer 🙂🙂
zaten son sahnedede çiğdem intikamını alıyor ağda sürelek becerikliye
meslekler daraldıkça işim zorlasıyor oyüzden 10bölüm ayarlamıstım her meslekten komedi çıkarmak zor çünkü🙂
kurguya gelirsek onu ben bilerek öyle yazdım bay becerikli çiğdeme görevini söylemiyor çünkü onu kandırıyor işte şaka yapıyor gibi tamam kuaföre git tatil yap diyip erkek berberi olarak ılıslayıp o görevi veriyor yanı çiğdeme süpriz oluyor bu görev bu sefer 🙂🙂
Anladım. Bölümler de hep mutlu sonla bitiyor bu arada Çiğdem Bay Becerikli'yi hep yeniyor.meslekler daraldıkça işim zorlasıyor oyüzden 10bölüm ayarlamıstım her meslekten komedi çıkarmak zor çünkü🙂
görevi başaramazsam eğer diğer bölüm olmaz dediğin gibiAnladım. Bölümler de hep mutlu sonla bitiyor bu arada Çiğdem Bay Becerikli'yi hep yeniyor.Tabii ana konu o yönde yapacak bir şey yok Çiğdem yenilirse dizi biter.
olur beklerim unutma 🙂🙂Akşam okurum çiko
Unutmam engeç yarın sabah okurumgörevi başaramazsam eğer diğer bölüm olmaz dediğin gibi
benım burdakı amacım kadınların erkek ağırlıklı işlerdekı komik olaylarını yansıtmak o amaçla yola çıktım yanı 🙂🙂
olur beklerim unutma 🙂🙂
Son bolumde gorevi yapama ama bay becerikli sana acisin ve evlnme teklif etsingörevi başaramazsam eğer diğer bölüm olmaz dediğin gibi
benım burdakı amacım kadınların erkek ağırlıklı işlerdekı komik olaylarını yansıtmak o amaçla yola çıktım yanı 🙂🙂
olur beklerim unutma 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?