Kadın Eli Değince 7.Bölüm

Çiğdem'e pazar günleride rahat yok :F
Yine başardı bu cadaloz :F
Çok komik olmuş,eline sağlık @Çiğdem-

Oda mutsuz sonla yazmisti @@kvp-medya :T:
mutsuz son olmucak bu komedi dizisi yanı hüzünlü şeyler olmucak 🙂
final fragmanını verirken anket yapıcam bay becerikliyle çiğdem evlensinmi diye o ankete göre belirlicem sonunu:kiki::kiki::kiki:

Çiğdem'e pazar günleride rahat yok :F
Yine başardı bu cadaloz :F
Çok komik olmuş,eline sağlık @Çiğdem-
aslında beceremedim ama karıları memnun olunca oradan kurtardım bu sefer :kiki::kiki::kiki:

Eline sağlık Çiğdem. :D

Sahne 3'te güldüm bölüm fena olmamış ama daha komik bölümlerin olmuştu. :A

Bir de kurguda sıkıntı yakaladım. Bölümün başında bay becerikli'nin Çiğdem'e ne görev verdiğini yazman lazımdı sadece berbere ışınlamasını yazmışsın. :D

10 üzerinden 7 verdim bölüme. :D

Eline sağlık Çiğdem. :D

Sahne 3'te güldüm bölüm fena olmamış ama daha komik bölümlerin olmuştu. :A

Bir de kurguda sıkıntı yakaladım. Bölümün başında bay becerikli'nin Çiğdem'e ne görev verdiğini yazman lazımdı sadece berbere ışınlamasını yazmışsın. :D

10 üzerinden 7 verdim bölüme. :D
meslekler daraldıkça işim zorlasıyor oyüzden 10bölüm ayarlamıstım her meslekten komedi çıkarmak zor çünkü🙂

kurguya gelirsek onu ben bilerek öyle yazdım bay becerikli çiğdeme görevini söylemiyor çünkü onu kandırıyor işte şaka yapıyor gibi tamam kuaföre git tatil yap diyip erkek berberi olarak ılıslayıp o görevi veriyor yanı çiğdeme süpriz oluyor bu görev bu sefer 🙂🙂
zaten son sahnedede çiğdem intikamını alıyor ağda sürelek becerikliye :kiki::kiki:

meslekler daraldıkça işim zorlasıyor oyüzden 10bölüm ayarlamıstım her meslekten komedi çıkarmak zor çünkü🙂

kurguya gelirsek onu ben bilerek öyle yazdım bay becerikli çiğdeme görevini söylemiyor çünkü onu kandırıyor işte şaka yapıyor gibi tamam kuaföre git tatil yap diyip erkek berberi olarak ılıslayıp o görevi veriyor yanı çiğdeme süpriz oluyor bu görev bu sefer 🙂🙂
zaten son sahnedede çiğdem intikamını alıyor ağda sürelek becerikliye :kiki::kiki:
Bay becerikliyi son sahnede iyice parlaklastirdin azma sonra :A

Anladım. Bölümler de hep mutlu sonla bitiyor bu arada Çiğdem Bay Becerikli'yi hep yeniyor. :kiki: Tabii ana konu o yönde yapacak bir şey yok Çiğdem yenilirse dizi biter. :A

Anladım. Bölümler de hep mutlu sonla bitiyor bu arada Çiğdem Bay Becerikli'yi hep yeniyor. :kiki: Tabii ana konu o yönde yapacak bir şey yok Çiğdem yenilirse dizi biter. :A
görevi başaramazsam eğer diğer bölüm olmaz dediğin gibi :kiki::kiki:
benım burdakı amacım kadınların erkek ağırlıklı işlerdekı komik olaylarını yansıtmak o amaçla yola çıktım yanı 🙂🙂

Akşam okurum çiko
olur beklerim unutma 🙂🙂

görevi başaramazsam eğer diğer bölüm olmaz dediğin gibi :kiki::kiki:
benım burdakı amacım kadınların erkek ağırlıklı işlerdekı komik olaylarını yansıtmak o amaçla yola çıktım yanı 🙂🙂

olur beklerim unutma 🙂🙂
Son bolumde gorevi yapama ama bay becerikli sana acisin ve evlnme teklif etsin :bhr: