Senin de isin zor )))nolursa olsun ben dizimi yayından kaldırmam şurda 5 bölüm kaldı iyi kötü finale kadar götürücem 🙂🙂🙂
Senin de isin zor )))nolursa olsun ben dizimi yayından kaldırmam şurda 5 bölüm kaldı iyi kötü finale kadar götürücem 🙂🙂🙂
neden zorr olsun ben gayet eğleniyorum yazarken bence buna benzer daha iyi yazılmış bir kurguyla yabancı dizilerde böyle bir proje çok iyi iş görürdü bence 🙂🙂Senin de isin zor )))
İlk basta dedim ya bu proje bu sitede gordugum en iyi fikir ama icerik konusunda aymisini diyemiyecegim)))neden zorr olsun ben gayet eğleniyorum yazarken bence buna benzer daha iyi yazılmış bir kurguyla yabancı dizilerde böyle bir proje çok iyi iş görürdü bence 🙂🙂
her görev bittiğinde bay becerikli gelip çiğdemi alıyor
çokk tşşk okuduğun içinde beğendiğin içindeGene beni güldürmeyi başardın arkadaşım elllerine sağlık sende bir yıldız görüyorum gerçektende başarılı olmuş bazı yerlerde sesli güldüm diyebilirim süperdi kısacası tek sorun sonuydu orayı düzgün bağlasaydın daha süper olurdu 🙂 benden 10 puan 😉
Mesela sonunu bu seferde bay becerikli gelmedi çocuk başımın etini yiyecek nerde kaldı bay becerikli,der ve bay becerikli çocukla az daha kalda aklın başına gelsin tarzında gibi birşeyle bitirebilirdin benceçokk tşşk okuduğun içinde beğendiğin içinde
bay becerikli her görev bittiğinde gelip çiğdemi alıyor bende o gelmeden çocukla vakit geçirmek istediğimi belirtiyorum barışmak manasında güzel bir sonla bitirmek istedim aslında🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?