Kadın Eli Değince 5.Bölüm Yeni

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 10 90.9%
  • 9

Oy: 1 9.1%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11
neden zorr olsun ben gayet eğleniyorum yazarken bence buna benzer daha iyi yazılmış bir kurguyla yabancı dizilerde böyle bir proje çok iyi iş görürdü bence 🙂🙂
İlk basta dedim ya bu proje bu sitede gordugum en iyi fikir ama icerik konusunda aymisini diyemiyecegim)))

Çok güzel olmuş canım bunuda beğendim. Eline sağlık :) Yalnız son sahneyi pek anlamadım @Çiğdem-
10 😉
her görev bittiğinde bay becerikli gelip çiğdemi alıyor
çiğdemde çocukla barışmak istiyor bay becerikli gelmeden sana börek yapayım barışalım diyor🙂🙂🙂

her görev bittiğinde bay becerikli gelip çiğdemi alıyor
çiğdemde çocukla barışmak istiyor bay becerikli gelmeden sana börek yapayım barışalım diyor🙂🙂🙂
Tmm şimdi anladım :D

Gene beni güldürmeyi başardın arkadaşım elllerine sağlık sende bir yıldız görüyorum gerçektende başarılı olmuş bazı yerlerde sesli güldüm diyebilirim süperdi kısacası tek sorun sonuydu orayı düzgün bağlasaydın daha süper olurdu 🙂 benden 10 puan 😉

Gene beni güldürmeyi başardın arkadaşım elllerine sağlık sende bir yıldız görüyorum gerçektende başarılı olmuş bazı yerlerde sesli güldüm diyebilirim süperdi kısacası tek sorun sonuydu orayı düzgün bağlasaydın daha süper olurdu 🙂 benden 10 puan 😉
çokk tşşk okuduğun içinde beğendiğin içinde :bhr::bhr::bhr:
bay becerikli her görev bittiğinde gelip çiğdemi alıyor bende o gelmeden çocukla vakit geçirmek istediğimi belirtiyorum barışmak manasında güzel bir sonla bitirmek istedim aslında🙂🙂

çokk tşşk okuduğun içinde beğendiğin içinde :bhr::bhr::bhr:
bay becerikli her görev bittiğinde gelip çiğdemi alıyor bende o gelmeden çocukla vakit geçirmek istediğimi belirtiyorum barışmak manasında güzel bir sonla bitirmek istedim aslında🙂🙂
Mesela sonunu bu seferde bay becerikli gelmedi çocuk başımın etini yiyecek nerde kaldı bay becerikli,der ve bay becerikli çocukla az daha kalda aklın başına gelsin tarzında gibi birşeyle bitirebilirdin bence :D