ama kadına dönüştürmüş pompy onu yani zararsızhayırrr ben onunla hamama falan gitmem allah korusun
ama kadına dönüştürmüş pompy onu yani zararsızhayırrr ben onunla hamama falan gitmem allah korusun
teşekkürler 🙂🙂 7 bölüm kaldı zaten sonra finalGüzel olmuş Çiko sen yazarsında kötü olurmu hiç eline sağlık
Başka projeler yokmu eğlenceli yarışma felan bekliyoruzteşekkürler 🙂🙂 7 bölüm kaldı zaten sonra final
hahha sen onun nekadar şeyy olduğunu bilmiyorsun bana diyordukıı kadın olursam kendimle oynasırım diyordu hahaha öyle düşünen birinin kadın halinden bile korkarım benama kadına dönüştürmüş pompy onu yani zararsız
zaten kendiyle çok oynayacakhahha sen onun nekadar şeyy olduğunu bilmiyorsun bana diyordukıı kadın olursam kendimle oynasırım diyordu hahaha öyle düşünen birinin kadın halinden bile korkarım ben
varr cnm değişik şeyler var yine aklımdaBaşka projeler yokmu eğlenceli yarışma felan bekliyoruz
Süprizler olucak yani iyi tüyo vervarr cnm değişik şeyler var yine aklımda
tüyoları tanıtımda görürsünüzSüprizler olucak yani iyi tüyo ver
ayol çiko bnm dizimde başrol olacak uğraşamaz senaryoylaSüprizler olucak yani iyi tüyo ver
hahahahahah git şurdan beee gece gece fenalık geçirticeksiniz banazaten kendiyle çok oynayacakgidip kazıklara oturmayı deneyecek falan
işte aşk dörtgeni-beşgeni varhahahahahah git şurdan beee gece gece fenalık geçirticeksiniz bana
kadın oluyor beni seviyor başkasıda onu seviyor haha
Senin dizin +18 olur oynamaz ordaayol çiko bnm dizimde başrol olacak uğraşamaz senaryoyla
Bekliyoruz benim için süprizlerin olsun yoksa kötü olurtüyoları tanıtımda görürsünüz
ne alakası var başrol pompy dizimde nasıl +18 olsunSenin dizin +18 olur oynamaz orda
ne alakası var başrol pompy dizimde nasıl +18 olsun-13 olur
hahah yatak odalarında bombalar patlar hahaahhaSenin dizin +18 olur oynamaz orda
Bekliyoruz benim için süprizlerin olsun yoksa kötü olur
Senin dizinde pompy başrolse vay senin dizinin haline o zamanne alakası var başrol pompy dizimde nasıl +18 olsun-13 olur
Senin dizinde pompy başrolse vay senin dizinin haline o zaman
@destere yi erkekten kadına dönüştürüyorhahah yatak odalarında bombalar patlar hahaahha
reyizi küçümseyenler cezasını bulacakalr@pompy bu emre senin hakkında ileri geri konuşuyor gine reyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?