ama kadına dönüştürmüş pompy onu yani zararsızhayırrr ben onunla hamama falan gitmem allah korusun![]()
ama kadına dönüştürmüş pompy onu yani zararsızhayırrr ben onunla hamama falan gitmem allah korusun![]()
teşekkürler 🙂🙂 7 bölüm kaldı zaten sonra finalGüzel olmuş Çiko sen yazarsında kötü olurmu hiç eline sağlık![]()
Başka projeler yokmu eğlenceli yarışma felan bekliyoruzteşekkürler 🙂🙂 7 bölüm kaldı zaten sonra final![]()
hahha sen onun nekadar şeyy olduğunu bilmiyorsun bana diyordukıı kadın olursam kendimle oynasırım diyordu hahaha öyle düşünen birinin kadın halinden bile korkarım benama kadına dönüştürmüş pompy onu yani zararsız![]()
zaten kendiyle çok oynayacakhahha sen onun nekadar şeyy olduğunu bilmiyorsun bana diyordukıı kadın olursam kendimle oynasırım diyordu hahaha öyle düşünen birinin kadın halinden bile korkarım ben![]()
varr cnm değişik şeyler var yine aklımdaBaşka projeler yokmu eğlenceli yarışma felan bekliyoruz![]()
Süprizler olucak yani iyi tüyo vervarr cnm değişik şeyler var yine aklımda![]()
tüyoları tanıtımda görürsünüzSüprizler olucak yani iyi tüyo ver![]()
ayol çiko bnm dizimde başrol olacak uğraşamaz senaryoylaSüprizler olucak yani iyi tüyo ver![]()
hahahahahah git şurdan beee gece gece fenalık geçirticeksiniz banazaten kendiyle çok oynayacakgidip kazıklara oturmayı deneyecek falan
![]()
işte aşk dörtgeni-beşgeni varhahahahahah git şurdan beee gece gece fenalık geçirticeksiniz bana
kadın oluyor beni seviyor başkasıda onu seviyor haha![]()
Senin dizin +18 olur oynamaz ordaayol çiko bnm dizimde başrol olacak uğraşamaz senaryoyla![]()
Bekliyoruz benim için süprizlerin olsun yoksa kötü olurtüyoları tanıtımda görürsünüz![]()
ne alakası var başrol pompy dizimde nasıl +18 olsunSenin dizin +18 olur oynamaz orda![]()
ne alakası var başrol pompy dizimde nasıl +18 olsun-13 olur
![]()
hahah yatak odalarında bombalar patlar hahaahhaSenin dizin +18 olur oynamaz orda
Bekliyoruz benim için süprizlerin olsun yoksa kötü olur![]()
Senin dizinde pompy başrolse vay senin dizinin haline o zamanne alakası var başrol pompy dizimde nasıl +18 olsun-13 olur
![]()
Senin dizinde pompy başrolse vay senin dizinin haline o zaman![]()
@destere yi erkekten kadına dönüştürüyorhahah yatak odalarında bombalar patlar hahaahha![]()
reyizi küçümseyenler cezasını bulacakalr@pompy bu emre senin hakkında ileri geri konuşuyor gine reyiz![]()