Kadın Eli Değince 3.Bölüm xemrexxx,kvp-medya,EnveR konuk

evet daha gerçekçi ama bu espriler çizgi filime daha uygun gibi)))

Al al benim gibi ömür törpüsünü hiç biryer de bulamazsın

teşekkürler ilk 2 bölümede en kısa zamanda yorumlarını bekliyorum 4.bölüm gelmeden bakta yeni bölümü takip et 🙂🙂

yaaa ama yaaaaa ne yaptım ben sana süperrr olmamışmı sahnelerin
rezil olmuşum
neyse daha önce dmeiştim ya destereyi kıza çeviriyi pompy o senaryo işte

@Çiğdem- Mine Tugayimla beni konuk etsene lo. BENIM ONA KARSI OLAN FANLIGIMI KULLANABILIRSIN.Ben seni her dizimde basrol yapiyorum.Nolur Mine Tugayimla konuk oluyum

Çok güzel eğlenceli yine.
okuması zevkli en önemlisi. Emeğine sağlık.

@Çiğdem- Mine Tugayimla beni konuk etsene lo. BENIM ONA KARSI OLAN FANLIGIMI KULLANABILIRSIN.Ben seni her dizimde basrol yapiyorum.Nolur Mine Tugayimla konuk oluyum
tamam @gözlemci ve seni konuk alıcam 4.bölüme ama mine tugay nerden çıktı ben onu anlamadım

Çok güzel eğlenceli yine.
okuması zevkli en önemlisi. Emeğine sağlık.
teşekkür ederim benimde amacım eğlenceli zaman geçirmeniz sıkılmadan

benim senaryo nasıl @Çiğdem- tekrar yazayım:

sen ve @mrt-06 evlisiniz. @pompy atacanın kardeşi ve üstün zekalı o yüzden deli sanıyorlar çocuğu
sonra senin en yakın arkadaşın @destere ama pompy onu kadına çevirmiş önceden sana aşık destere. pompy nin ters bir anında habalahubalahup yapmış
@Forumdash atacanın en yakın arkadaşı ve destereye (kız haline aşık) sonracına @Bully atacanın abisi @primavera da onun eşi yani senin eltin

benim senaryo nasıl @Çiğdem- tekrar yazayım:

sen ve @mrt-06 evlisiniz. @pompy atacanın kardeşi ve üstün zekalı o yüzden deli sanıyorlar çocuğu
sonra senin en yakın arkadaşın @destere ama pompy onu kadına çevirmiş önceden sana aşık destere. pompy nin ters bir anında habalahubalahup yapmış
@Forumdash atacanın en yakın arkadaşı ve destereye (kız haline aşık) sonracına @Bully atacanın abisi @primavera da onun eşi yani senin eltin

ao​

yani?

aaa bune böyleee
ahaha kimin eli kimin cebinde kim kimin kucağında hiçbişey belli değil hahaha çok karışık