Sınavlar tam bir baş belası napalım@gözlemci nerdesin tam ben bölümü tamamladım sen kayboldun ortalıktan
Sınavlar tam bir baş belası napalım@gözlemci nerdesin tam ben bölümü tamamladım sen kayboldun ortalıktan
ahh bilmezmiyim cnm neler çektim ben tam mezun oldum dedim bu seferde staj çıktı başıma 1 ayda orda uğraştık sonunda geçen yıl mezun oldum bu boş geçirdiğim ilk yılımdı ilk kez 1 okul dönemini boş geçirdim diğer yıllarda öyle olucakSınavlar tam bir baş belası napalım
Hep böyle devam et güzel ilerliyorsuntşşk ederim cnm 😉😉 evet eğlence yönünü yüksek tutmayı istiyorum bende mantık falan yok yanı eğlendirmek tek amacım 🙂🙂 sınavlara denk geldi braz ama yinede ilk bölüme oranla braz takipçi edinebildim diğer bölümlerde ilgi görür umarım
Allahtan staj işini okulla birlikte yapıcam birde onunla uğraşamam ama senin iş de ne kebap öyle gündüz gez akşam nete gir oh anasını satim süperrahh bilmezmiyim cnm neler çektim ben tam mezun oldum dedim bu seferde staj çıktı başıma 1 ayda orda uğraştık sonunda geçen yıl mezun oldum bu boş geçirdiğim ilk yılımdı ilk kez 1 okul dönemini boş geçirdim diğer yıllarda öyle olucak
ben ciddiye almamıştım stajı bir baktım bana diploma vermiyorlar neymiş staj olucakmış 🙂Hep böyle devam et güzel ilerliyorsunUmaırm ilgi görür emeğinin karşılığını alırsın yazmak kolay iş değildir!! bilirim,evet malum sınav haftası ama genee iyi ilgi görmüşsün gibi 😉🙂
Allahtan staj işini okulla birlikte yapıcam birde onunla uğraşamam ama senin iş de ne kebap öyle gündüz gez akşam nete gir oh anasını satim süperrama biz erkek olarak çalışma mecburiyetindeyiz hani ev geçindircezya@Çiğdem-
Evet staj olmadan diploma yok aynen evlencen barklancan yuva kurcan napcan işi sen, Takıl böyle kafa dağıt sonra zaten evlenicen, kocan çalışsın erkekler boşuna karıyer yapmıyor çünkü harbiden karı yer yaniben ciddiye almamıştım stajı bir baktım bana diploma vermiyorlar neymiş staj olucakmış 🙂
okulla birlikte yap bencede 1 ay birşey zaten
çok hevesliydim ben çalışmaya ama sadece 1 ay bilgisayar dükkanında takılmam yetti vlla iş hayatı bana göre değil gibi görünüyor çalışmayıda düşünmüyorum şuan bu yılı kendime ayırdım yarın öbürgünde evlenir giderim zaten giresundan burda iş kurup düzen kurmama şuan gerek yok düzenim ileride bozulucak nasılsa şimdirik kendime zaman ayırmakla meşkulum
aday çok var ayıptır söylemesiEvet staj olmadan diploma yok aynen evlencen barklancan yuva kurcan napcan işi sen, Takıl böyle kafa dağıt sonra zaten evlenicen, kocan çalışsın erkekler boşuna karıyer yapmıyor çünkü harbiden karı yer yaniee eş adayalrı enişte adayları yokmu ?? ailend ebakıyordur gözünün içine ne zaman evlencek diye
Hayırlısı bu işler nasip kızmet işleriaday çok var ayıptır söylemesi
liseden mezun olduğum dönemde bile evlenme teklifleri almıştım 2 tane ciddi ama üni olunca rahat etmiştim geçen yıl son yılımdan itibaren yine teklifler gelmeye başladı geçen yılın ocak ayında bende ciddi şekilde birisini düşünüyordum annemde çok baskı kurmuştu bana nişan yapabilirdik son anda vazgeçtim okul bitsin bakarız dedim bu yılda kafa dinliyorum diyorum
okul zaten yeni bitti sayılır hemen evlilik sorumluluğunu almak istemiyorum ama 1-2 yıla kalır kalmaz olabilir bişiler 25 yaş idaal bence 🙂🙂
okul bitti artık , şimdi okuyacağımburaya bekliyorum seni @Harunnn60 yarın 2.bölüm çıkıcak daha ilk bölüme bakmamışsın 🙂
tamam bekliyorum 🙂🙂okul bitti artık , şimdi okuyacağım
hahaha şimdide 2.bölüm yayınlandı oda çıktı başına@Çiğdem- ilk önce özür dileyim
ben çok eğendim ,yer yer gülümsetti okurken , karekter sayısı çok az zamanla artar , bazı ekiklikler var yazı düzeni , renk kullanımı azlığı
ilk bölüm için 9
yetişemiyorum hızınahahaha şimdide 2.bölüm yayınlandı oda çıktı başına
haahah çokk tşşk ederim cnm normal bir senaryo yazamazdım benhahaha ay akşam akşam ne güldüm yaReel özelliklerini senaryoya aktarmışsın ama kısa ya doyamadım@Çiğdem-
10 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?