Yaw he he izlemedin.Final yazısını çok iyi buldum onun dışında izlemediğim için yorumum yok.![]()
Yaw he he izlemedin.Final yazısını çok iyi buldum onun dışında izlemediğim için yorumum yok.![]()
Aynen o caresizligini gösterdiler sadece. Ben Sirin'i seviyordum aslinda o yüzden beklentiye girdim zaten.
Aynen o caresizligini gösterdiler sadece. Ben Sirin'i seviyordum aslinda o yüzden beklentiye girdim zaten.![]()
Kötü karaktersiz dizi mi var.ben sevmiyordum onun yüzünden bıraktım diziyi ben final diye izledim işte
Evet Hekimoğlu'yla hem güldüm hem duygulandım kısacası harika bir akşamdı.Yaw he he izlemedin.![]()
Merdiven Alti Doctors izlemeye devam et. Yarin reytinglerde görüsürüz.Evet Hekimoğlu'yla hem güldüm hem duygulandım kısacası harika bir akşamdı.![]()
Kötü karaktersiz dizi mi var.![]()
Evet yine yüksek reytinglerle günü kapatacağız harikayız.Merdiven Alti Doctors izlemeye devam et. Yarin reytinglerde görüsürüz.![]()
Senin yüzünden veda konusmasi yapmayi unuttum neyse hatirlamisken yapayim.Evet yine yüksek reytinglerle günü kapatacağız harikayız.![]()
Zaten reyting konusunda destan gibi mesaj yazdın ne gerek var yenisine.Senin yüzünden veda konusmasi yapmayi unuttum neyse hatirlamisken yapayim.![]()
Ne fenasın var yaZaten reyting konusunda destan gibi mesaj yazdın ne gerek var yenisine.![]()
Muhtesem bir dizi oldugu icin her an övülmeyi hak ediyor napayim. Özleyecegim ya. Sali aksamlari yerini dolduramayan bir bosluk olacak artik.Zaten reyting konusunda destan gibi mesaj yazdın ne gerek var yenisine.![]()
O zaman her anı kalite resitali olan Hekimoğlu'na bekliyoruz seni.Muhtesem bir dizi oldugu icin her an övülmeyi hak ediyor napayim. Özleyecegim ya. Sali aksamlari yerini dolduramayan bir bosluk olacak artik.![]()
Iyi de ben The Doctors'u izledim...O zaman her anı kalite resitali olan Hekimoğlu'na bekliyoruz seni.![]()
Ona göre çok farklı bir dizi aslında ama Kadın'dan sonra aşırı kalite yüklemesinden hık diye gidersin o yüzden izleme.Iyi de ben The Doctors'u izledim...
Kadin'in kaliteli bir is oldugunu sende cok iyi biliyorsun, kalitesiz olsaydi totale hitap ederdi sadece.Ona göre çok farklı bir dizi aslında ama Kadın'dan sonra aşırı kalite yüklemesinden hık diye gidersin o yüzden izleme.![]()
Aslında bir gönderme var orada, büyük bir gönderme... Sabarsal bir tokat gibi vurmuş @Tolstoyevski yoldaşım...