SAK hemen bozdu, KADIN'ıma arif bahar için devam edebilirdin etmedin. demekki sevmedin onları hiç , üzdün...
sevdim valla sevdim de gerçekten şirine katlanamadım
SAK hemen bozdu, KADIN'ıma arif bahar için devam edebilirdin etmedin. demekki sevmedin onları hiç , üzdün...
Arif Bahar aşkı daha da alevlenecek mi? YENİ BÖLÜM başladı73. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Arif Bahar aşkı daha da alevlenecek mi? YENİ BÖLÜM başladı
Şirin kendini vu r artık 😡😡
Arbah da gerçekten olmalıydı ama arif evlendi yaaYakışıyorlar.
şirin seni istiyormuş 😱gelmez onun monu yaa
şirin seni istiyormuş 😱
Bu sezon ilk kez izliyorum, yeni karakterler iyi olmuş. Raif de komik ve Ceyda ile çok yakışmışlar. Gız tip olarak @xBUGRAx sana benziyor bu arada adam.
Şirin’in entrikaları artık komedi gibi oluyor, kediyle ne alıp veremediğin var manyak.
Ceyda şu pavyoncu havasından çıksa keşke biraz, öyle bir evde "anam" "bacım" diye hitap ediyor.Raif ve Ceyda'ya bayılıyorum ya keşke daha uzun izleyebilseydik bu çifti.Çok güzel gülüyor Raif.
Birazdan en büyük entrikasını yapacak Şirin bekle.
Çocuğu az daha aşağı mı attıracakmış ne saçma sapan bir şey işte. Değmez izlemeye.Ceyda şu pavyoncu havasından çıksa keşke biraz, öyle bir evde "anam" "bacım" diye hitap ediyor.Raif sanki günlük dizilerde de vardı yabancı gelmedi tipi. .ss
Anam kız hasta adamın fişini çekmiş daha ne büyüğünü yapacak, umarım finalde kazanan Şirin olur, hak etti. Bize özlenen Unutma Beni entrikalarını yeniden yaşattı.
Bana komik geliyor zaten entrikaları, bir yandan da oldukça hoşuma gidiyor. 3 sezondur idolüm tv karakterlerinden.Çocuğu az daha aşağı mı attıracakmış ne saçma sapan bir şey işte. Değmez izlemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?