fazla takılmayın da, bi cinayete kurban gitmeyin tarafımdanUzun yolda takıla takıla geliriz.@Yiğitt
Gelmiştim bu yaz ama turla siz gelin toplaşıp.
Ayy siz zaten herkesle buluşun bir @Maskeli Fedai @cookies ile buluşmayın depresyona vermişler kendilerini
Sen o koca burnunu her işe sokma artıkAyy siz zaten herkesle buluşun bir @Maskeli Fedai @cookies ile buluşmayın depresyona vermişler kendilerini@xemrexxx
Ayy siz zaten herkesle buluşun bir @Maskeli Fedai @cookies ile buluşmayın depresyona vermişler kendilerini@xemrexxx
Bozuk saat misali ilk defa doğru bir şey söyledinSen o koca burnunu her işe sokma artık
Tatlım ben her zaman doğruları söylüyorum da işte anlayanaBozuk saat misali ilk defa doğru bir şey söyledin
Şımarma laTatlım ben her zaman doğruları söylüyorum da işte anlayana
Sarkıntılık ettiklerinmitatlım tüm forum destekçim çatla
hhahaahh komik mi sanıyon sen kendiniSarkıntılık ettiklerinmi
Başka kim arkanda dursun senin bee bir kaç kişi kandırdıkların duruyordurhhahaahh komik mi sanıyon sen kendini
Kızım herkes beni sevdiği için arkamdalar sen çatlasan da patlasan da forumda sevilen bir kişiyimBaşka kim arkanda dursun senin bee bir kaç kişi kandırdıkların duruyordur
@cookies Kadar kimse sevemezKızım herkes beni sevdiği için arkamdalar sen çatlasan da patlasan da forumda sevilen bir kişiyim
Onun sevgisini de gördük söyletme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?