fazla takılmayın da, bi cinayete kurban gitmeyin tarafımdanUzun yolda takıla takıla geliriz.@Yiğitt
Gelmiştim bu yaz ama turla siz gelin toplaşıp.![]()
Ayy siz zaten herkesle buluşun bir @Maskeli Fedai @cookies ile buluşmayın depresyona vermişler kendilerini
Sen o koca burnunu her işe sokma artıkAyy siz zaten herkesle buluşun bir @Maskeli Fedai @cookies ile buluşmayın depresyona vermişler kendilerini![]()
![]()
@xemrexxx
Ayy siz zaten herkesle buluşun bir @Maskeli Fedai @cookies ile buluşmayın depresyona vermişler kendilerini![]()
![]()
@xemrexxx
Bozuk saat misali ilk defa doğru bir şey söyledinSen o koca burnunu her işe sokma artık![]()
Tatlım ben her zaman doğruları söylüyorum da işte anlayanaBozuk saat misali ilk defa doğru bir şey söyledin![]()
Şımarma laTatlım ben her zaman doğruları söylüyorum da işte anlayana![]()
Sarkıntılık ettiklerinmitatlım tüm forum destekçim çatla![]()
hhahaahh komik mi sanıyon sen kendiniSarkıntılık ettiklerinmi![]()
![]()
![]()
Başka kim arkanda dursun senin bee bir kaç kişi kandırdıkların duruyordurhhahaahh komik mi sanıyon sen kendini![]()
Kızım herkes beni sevdiği için arkamdalar sen çatlasan da patlasan da forumda sevilen bir kişiyimBaşka kim arkanda dursun senin bee bir kaç kişi kandırdıkların duruyordur![]()
![]()
![]()
@cookies Kadar kimse sevemezKızım herkes beni sevdiği için arkamdalar sen çatlasan da patlasan da forumda sevilen bir kişiyim![]()
Onun sevgisini de gördük söyletme beni